info@marioz.gr | 2310512806

60% Επιδότηση ΕΣΠΑ για τη Δημιουργία Booking Website

MARIOZ.GR - Κατασκευή Eshop > Νέα & Άρθρα  > Booking  > 60% Επιδότηση ΕΣΠΑ για τη Δημιουργία Booking Website
ΕΣΠΑ Επιδότηση Booking Website

60% Επιδότηση ΕΣΠΑ για τη Δημιουργία Booking Website

Έως και 60% ΕΣΠΑ Επιδότηση Booking Website για τη δημιουργία ιστοσελίδας online κρατήσεων. Το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα 2021–2027» για κατασκευή Booking Website (ηλεκτρονικής ιστοσελίδας online κρατήσεων).

 

ΕΣΠΑ Επιδότηση Ιστοσελίδας Online Κρατήσεων – Δωρεάν Δημιουργία Booking Website. Ανακοινώθηκαν οι νέες Δράσεις ΕΣΠΑ που χρηματοδοτούν από 45% εως 60% μεταξύ άλλων τη δαπάνη για Ψηφιακό Εξοπλισμό, Υπηρεσίες Λογισμικού και Διαφήμισης.

 

Συνδυάζουμε την Αξιοπιστία, την Ασφάλεια, την Ταχύτητα και τη Φιλικότητα προς τον Χρήστη. Σχεδιάζουμε Πρωτότυπα, Συναρπαστικά & πλήρως Λειτουργικά Booking Websites.

 

Εξασφαλίζουμε την επιτυχία της αίτησης σε συνεργασία με ειδικούς συμβούλους επιδοτήσεων.

ΕΣΠΑ Επιδότηση Booking Website με επιδότηση για τη δημιουργία booking website online κρατήσεων. Το νέο πρόγραμμα 60% επιδότηση ΕΣΠΑ για τη δημιουργία booking website απευθύνεται σε νεοσύστατες πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του τουρισμού

 

Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ Επιδότησης τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θα καλύπτει από 45% έως και 60% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη, φιλοξενία, προώθηση και διαφήμιση ενός νέου Booking Website ανακοινώθηκε επίσημα ενώ  το κονδύλι που αναμένεται για τον σκοπό αυτό θα ανέρχεται στα 160 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων!

Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων (οι οποίες θα γίνουν ηλεκτρονικά) είναι η 27 Μαρτίου 2024.

Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα καλύπτει έως και 60% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη, φιλοξενία, υποστήριξη/support και προώθηση/digital marketing ενός νέου Booking Website Online Κρατήσεων.

Δείτε το infographic της δράσης 60% επιδότηση ΕΣΠΑ για τη δημιουργία booking ιστοσελίδας

Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας

 

Στο επίκεντρο της εθνικής αναπτυξιακής πολιτικής είναι η αναβάθμιση, διεύρυνση και στροφή της παραγωγικής βάσης σε περιβαλλοντικά φιλικές διαδικασίες, η μεγέθυνση του τομέα της μεταποίησης, η διασύνδεση με τις διεθνείς αγορές καθώς και υποστήριξη του ψηφιακού μετασχηματισμού των Ελληνικών μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις διεθνείς προκλήσεις και να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

 

 

  • Ψηφιακός μετασχηματισμός

Βασική επιδίωξη, είναι η προσαρμογής της Ελληνικής Βιομηχανίας και των μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων στις προκλήσεις της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, με τη στήριξη της ανάπτυξης και υλοποίησης κατάλληλων σχεδίων ψηφιακού μετασχηματισμού. Στόχο αποτελεί η μεταστροφή της αλυσίδας αξίας των TΠE προς μία εξωστρεφή, καινοτόμα, αναγνωρίσιμη και διατηρήσιμη κρίσιμη μάζα ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών, ικανών να δημιουργήσουν καινοτόμα επιχειρηματικότητα ή/και, να εισάγουν τις επιχειρήσεις των λοιπών τομέων, στις παγκόσμιες, ψηφιακές, αλυσίδες αξίας. Yψηλή προτεραιότητα αποτελούν οι επενδύσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων (συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων των επιχειρήσεων του τουρισμού, του σύγχρονου πολιτισμού και της εφοδιαστικής αλυσίδας), καθώς και την τεχνολογική και οργανωτική τους αναβάθμιση, με στόχο την αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας και την είσοδο σε (νέες) διεθνείς αγορές.

 

 

  • Mικρο-μεσαίες επιχειρήσεις

Βασική επιδίωξη είναι να βελτιωθεί η θέση της ελληνικής παραγωγής στις διεθνείς αγορές, μέσα από τη λειτουργική ευελιξία και απόδοση των επιχειρήσεων, μεγαλύτερες ταχύτητες παραγωγής και την οργάνωση συνεργασιών και νέων επιχειρηματικών προτύπων σε έξυπνες αλυσίδες αξίας στη βάση περιβαλλοντικά φιλικών διεργασιών και προϊόντων.

ΕΣΠΑ Επιδότηση Booking Website

ΑΦΟΡΑ

Στην ενίσχυση υπό ίδρυση και νεοσύστατων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων του τουρισμού

ΕΣΠΑ Επιδότηση Booking Website

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

Υπό ίδρυση και νεοσύστατες μικρομεσαίες επιχειρήσεις

ΕΣΠΑ Επιδότηση Booking Website

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ

Ψηφιακός εξοπλισμός, Λογισμικό και υπηρεσίες λογισμικού | Προβολή εξωστρέφεια και διεθνοποίηση | Συμβουλευτικές υπηρεσίες | Σχεδιασμός λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας

ΕΣΠΑ Επιδότηση Booking Website

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ Επιδότηση Booking Website

    Ονοματεπώνυμο*:

    E-mail*:

    Τηλέφωνο*:

    Έχετε Website? Αν ΝΑΙ, σε ποιά διεύθυνση?

    Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

    Ολοκληρωμένο πακέτο από την αίτηση, την κατασκευή και τη μετέπειτα υποστήριξη του ΕΣΠΑ Επιδότηση Booking Website σας από τη MARIOZ.GR

    Η MARIOZ.GR, έχοντας ένα μεγάλο portfolio επιτυχημένων και αποδοτικών eshop στο ενεργητικό της, αναλαμβάνει την κατασκευή του ΕΣΠΑ Επιδότηση Booking Website σας και την χρηματοδότησή του μέσω του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ. Σε συνεργασία με εξειδικευμένους συμβούλους επιχειρήσεων σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που ξεκινά με την αίτηση χρηματοδότησης στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, και ολοκληρώνεται με την παράδοση ενός λειτουργικού και ανταγωνιστικού booking website online κρατήσεων σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

    Αποκτήστε το δικό σας κερδοφόρο και σύγχρονο Booking Website Online Κρατήσεων με επιδότηση έως και 60% μέσω ΕΣΠΑ

    Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

    Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για τη συμμετοχή σας!

    Sharing is Caring!