info@marioz.gr | 2310512806

Κατασκευή Ιστοσελίδας ΙΚΕ

Κατασκευή Ιστοσελίδας ΙΚΕ – Είμαστε εδώ για εσένα!

Ήρθε η ώρα να φτιάξεις την ιστοσελίδα – site της επιχείρησης σου;

Responsive Design

Σχεδιασμός & design υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Websites τα οποία προσαρμόζονται και προβάλονται άριστα σε όλες τις σύγχρονες συσκευές όπως tablet, smartphones & smart TV's.

Ισολογισμοί

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή εταιρικών ιστοσελίδων ΙΚΕ. Το website σας θα είναι πάντα συμμορφωμένο με τις ισχύουσες διατάξεις και όλες τις προβλεπόμενες υποχρεώσεις σας.

Εύχρηστη Διαχείριση

Εύκολο και ευέλικτο ως προς τις δυνατότητες του σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, στο οποίο σας εκπαιδεύουμε και αναλαμβάνετε την ανανέωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας!

Ασφάλεια & Support

Υψηλού επιπέδου TFA ασφάλεια και μηδενικά τρωτά σημεία από κακόβουλες ενέργειες. Συνεχής τεχνική υποστήριξη 24/7/365 για την άρτια λειτουργία της ιστοσελίδας και των email σας.

Ιστοσελίδα για Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία (ΙΚΕ)

Αν διαθέτετε Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία (ΙΚΕ), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τον Ν 4072/2012 (ΦΕΚ Α΄86/11.04.2012) κάθε Μονοπρόσωπη ΙΚΕ υποχρεούται πλέον τόσο κατά τη σύσταση, όσο και κατά τη λειτουργία της εταιρείας να διατηρεί ιστοσελίδα με σκοπό να δημοσιοποιεί τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις, τις προσκλήσεις των μετόχων καθώς και άλλες πληροφορίες στο διαδίκτυο. Μεταβολές και λοιπές δημοσιεύσεις δεν δημοσιεύονται πλέον στο ΦΕΚ και οι ισολογισμοί δημοσιεύονται μόνο στην ιστοσελίδα.

Πιο συγκεκριμένα, οι δημοσιεύσεις θα αφορούν πληροφορίες σχετικές με το εταιρικό κεφάλαιο, ποσό εγγυητικών εισφορών, στοιχεία Γ.Ε.ΜΗ., έδρα, διεύθυνση, στοιχεία εταίρων, στοιχεία διαχειριστή κλπ

Η MARIOZ.GR ειδικεύεται στην Κατασκευή Ιστοσελίδας ΙΚΕ λαμβάνοντας υπόψη όλες τις προβλεπόμενες υποχρεώσεις σας ως προς την δημοσίευση των πληροφοριών που απαιτούνται.

Κατασκευή Ιστοσελίδας ΙΚΕ
Κατασκευή Ιστοσελίδας ΙΚΕ

Κατασκευή Ιστοσελίδας ΙΚΕ και Νόμιμη δημοσίευση ισολογισμών με οικονομικό τρόπο

Η Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία (ΙΚΕ) αποτελεί μία σχετικά νέα και καινοτόμα νομική μορφή εταιρικής σύστασης, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να εξαλείψει τα μειονεκτήματα που είχαν οι Εταιρείες Περιορισμένης Ευθύνης (ΕΠΕ) και οι Ανώνυμες Εταιρείες (ΑΕ).

Χαρακτηριστικό της ευελιξίας των ΙΚΕ είναι η χρήση του Διαδικτύου, τόσο σε επίπεδο ιστότοπου (website) της εταιρείας όσο και σε επίπεδο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) η οποία συνεπάγεται όμως ορισμένες ιντερνετικές υποχρεώσεις. Σε αυτό το σημείο έρχεται η MARIOZ.GR για να σας λύσει τα χέρια, απλουστεύοντας διαδικασίες και εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Κατασκευή Ιστοσελίδας ΙΚΕ με Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Σε κάθε Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία οι εταίροι υποχρεούνται να διατηρούν και να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email). Είναι υποχρεωτικό μεταξύ όλων των άλλων στοιχείων (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, εταιρική επωνυμία, έδρα της εταιρείας κοκ) να αναγράφεται στο καταστατικό της εταιρείας και η ηλεκτρονική διεύθυνση των εταίρων.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση των εταίρων σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιείται σε σημαντικές διαδικασίες για την λειτουργία της εταιρείας. Σύμφωνα με το άρθρο 70, για την πραγματοποίησης γενικής συνέλευσης είναι απαραίτητη η προσωπική πρόσκληση των εταίρων με όλα τα κατάλληλα μέσα, μεταξύ των οποίων και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail).

Κατασκευή Ιστοσελίδας ΙΚΕ
Κατασκευή Ιστοσελίδας ΙΚΕ

Είμαστε ο συνεργάτης σας σε κάθε βήμα της ανάπτυξη σας

Η συνεργασία μας δεν τελειώνει με τη Κατασκευή Ιστοσελίδας ΙΚΕ της εταιρία σας. Παραμένουμε δίπλα σας, παρέχοντας εκπαίδευση και άμεση τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε. Δεν ασχολούμαστε αποκλειστικά με τη κατασκευή ιστοσελίδων. Παρέχουμε μία πλήρη γκάμα interactive και digital marketing λύσεων για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί η παρουσία στα στο internet. Σας ενημερώνουμε διαρκώς σχετικά με νέες δυνατότητες και σας προτείνουμε τον καταλληλότερο τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας (Διαφήμιση Google, SEO Optimization, Social Media Marketing κ.α.), ώστε η επένδυση σας να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Η μέθοδος της επιτυχίας μας στη Κατασκευή Ιστοσελίδας ΙΚΕ

Έρευνα Ανταγωνισμού

Ανταγωνισμός! Πρώτη μας προτεραιότητα η έρευνα του κλάδου και του είδους της επιχείρησης σας. Μελετούμε προσεκτικά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο χώρο σας, το ύφος στο οποίο κυμαίνονται οι αντίστοιχες ιστοσελίδες. Συγκεντρώνουμε όλα τα στατιστικά στοιχεία και ξεκινάμε τη ανάπτυξη & υλοποίηση.

Design & Development

Mε οδηγό πάντα τις ανάγκες σας, δημιουργούμε ιστοσελίδες με Custom Design! Παντρεύουμε την καλαισθησία με τις καινοτόμες τεχνολογίες δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά με προσοχή στις λεπτομέρειες, πετυχαίνοντας τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας.

Test & Δημοσίευση

Η ιστοσελίδα θα σας θα δημοσιευτεί/παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό εφόσον έχετε μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και αφού έχουμε προβεί σε όλες τις δοκιμές για τη σίγουρη και απροβλημάτιστη λειτουργία όλων των εργαλείων που διαθέτει.

Διαφήμιση & Προώθηση

Οι τρόποι για να πετύχετε την ιδανική προώθηση της ιστοσελίδας που διαθέτετε, δεν είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό! Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι όλοι γνωρίζουν να τους εφαρμόζουν! Οι ευχαριστημένοι πελάτες της MARIOZ.GR αποδεικνύουν ότι είμαστε από αυτούς… που γνωρίζουν άριστα την προώθηση ιστοσελίδων, εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους για την βελτιστοποίηση της!

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ. ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ!