info@marioz.gr | 2310512806

SMS Marketing Υψηλών Προδιαγραφών για Επαγγελματίες

SMS Marketing – Μαζική αποστολή SMS & Viber. To ιδανικό εργαλείο SMS Marketing για να προωθήσετε την επιχείρησή σας

Στόχευση

Έμπειρη συγγραφή του περιεχομένου της SMS & Viber διαφήμισής σας! Δυνατότητα εισαγωγής συνδέσμων - Smart SMS. Κάθε SMS Marketing campaign είναι μοναδική και στοχεύει στην άμεση αύξηση του πελατολογίου σας!

Συμμόρφωση GDPR

Όλες οι προωθητικές ενέργειες SMS Marketing είναι συμμορφωμένες με τις τελευταίες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη προστασία δεδομένων του χρήστη (GDPR) και συλλέγονται -αυστηρά- σύμφωνα με αυτές.

Google Verified

Ασφαλές SMS Marketing. Παράβλεψη δόλιων ηλεκτρονικών επικοινωνιών (SCAM) με χρήση Dynamic Sender id που παρέχεται από την GOOGLE. Δημιουργία ενός ασφαλούς επιπέδου αναγνώρισης για την επωνυμία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Εγκυρότητα

SMS Marketing με Νόμιμη φόρμα εγγραφής SMS στο website σας. Εισαγωγή λογαριασμών SMS από αρχείο και έλεγχος εγκυρότητας. Στατιστικά της πορείας των SMS (Πόσοι το είδαν, Πόσοι το άνοιξαν, κ.ά). Τεχνικές και έξυπνα φίλτρα No Spam!

SMS Marketing & Viber Mobile Marketing

Άμεση αποστολή προσωποποιημένων μηνυμάτων σε 1000άδες υποψήφιους και υφιστάμενους πελάτες, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά!

Χιλιάδες επιχειρήσεις όπως εστιατόρια, καταστήματα λιανικής, super / mini market, ξενοδοχεία, τράπεζες, ασφαλιστικές, φροντιστήρια, εκπαιδευτικά κέντρα, γυμναστήρια, κέντρα αισθητικής, κ.α, χρησιμοποιούν τη μαζική αποστολή μηνυμάτων SMS. Αξιοποιήστε την δύναμη του sms marketing!

Βασιστείτε στην ομάδα μας για να χτίσετε μια ολοκληρωμένη στρατηγική SMS Marketing που θα σας βοηθήσει να φέρετε νέους πελάτες στην επιχείρησή σας αλλά και να χτίσετε σχέσης εμπιστοσύνης με τους παλιούς μέσω έξυπνων μηνυμάτων και ενημερώσεων.

SMS Marketing
SMS Marketing

Μαζικά μηνύματα Viber

Μαζική αποστολή μηνυμάτων Viber σε πελάτες και συνεργάτες! To Viber αποτελεί ένα νέο πολύ ισχυρό μέσο επικοινωνίας που δίνει τη δυνατότητα να συμπεριλάβετε και εικόνα στο διαφημιστικό σας μήνυμα καθώς και κείμενο έως 1000 χαρακτήρες!

Τα μηνύματα προς Viber χρεώνονται μόνο όσα παραδοθούν!

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αποστολής SMS για όσα μηνύματα δεν παραδοθούν (fallback service)

Το μήκος του κειμένου μπορεί να είναι μέχρι 1000 γράμματα σε οποιαδήποτε γλώσσα και μπορεί να συνοδεύεται από εικόνα και κουμπί.

Ο σποστολέας των μηνυμάτων μπορεί να είναι η επωνυμία με μήκος ως 20 χαρακτήρες σε οποιαδήποτε γλώσσα και συνοδεύεται από λογότυπο.

Ο αποστολέας που θα χρησιμοποιείτε (συνήθως η επωνυμία) μπορεί να είναι 2-way όπου οι παραλήπτες θα μπορούν επίσης να σας στέλνουν μηνύματα.

Πλεονεκτήματα SMS Marketing

Ταχεία ενημέρωση. Άμεση μετάδοση σημαντικών πληροφοριών στον παραλήπτη

 

Εξοικονόμηση χρόνου. Με ένα ΚΛΙΚ μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα σας, ταυτόχρονα σε πολλούς παραλήπτες

 

Οικονομικότερος τρόπος μάρκετινγκ & επικοινωνίας. Χαμηλότερο κόστος σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μορφή επικοινωνίας (ταχυδρομείο, φυλλάδια)

 

Ταυτότητα Αποστολέα. Βελτιώνετε το όνομα και την εικόνα της επιχείρησης σας, με δυνατότητα αποστολής εκπτωτικών κουπονιών και διεξαγωγής διαγωνισμών

 

Αξιοπιστία. Αναλυτικό Ιστορικό, Ξεκάθαρες Χρεώσεις, Αναφορές Παράδοσης, SMS προς όλα τα Δίκτυα, Παραμετροποίηση

SMS Marketing
SMS Marketing

SMS facts με αριθμούς

Το 66% των Ελλήνων παραδέχεται ότι κοιμάται με τα τηλέφωνά του τη νύχτα

Οι άνθρωποι ελέγχουν τα τηλέφωνά τους έως και 160 φορές την ημέρα ή μία φορά κάθε 9 λεπτά

Περίπου το 39% των πελατών στην Ελλάδα λένε ότι χρησιμοποιούν smartphone πολύ συχνά.

Υπάρχουν περισσότεροι από 5,11 δισεκατομμύρια μοναδικοί χρήστες κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως

Το μέσο ποσοστό ανοίγματος για το SMS μάρκετινγκ είναι 98%

Τα ποσοστά απόκρισης SMS είναι έως και 295% υψηλότερα από τις απαντήσεις τηλεφωνικών κλήσεων

Ζητήστε προσφορά!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο*:

  E-mail*:

   

  Τηλέφωνο*:

  Website:

   

  Τύπος*:

  Αποδέκτες*:

   

  Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

  SMS Marketing

  Είμαστε ο συνεργάτης σας σε κάθε βήμα της ανάπτυξη σας

  Η συνεργασία μας δεν τελειώνει μόλις παραδώσουμε την ιστοσελίδα σας. Παραμένουμε δίπλα σας, παρέχοντας εκπαίδευση και άμεση τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε. Δεν ασχολούμαστε αποκλειστικά με τη κατασκευή ιστοσελίδων. Παρέχουμε μία πλήρη γκάμα interactive marketing λύσεων για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί η παρουσία στα στο internet. Σας ενημερώνουμε διαρκώς σχετικά με νέες δυνατότητες και σας προτείνουμε τον καταλληλότερο τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας (Διαφήμιση Google, SEO Optimization, Social Media Marketing, SMS Marketing κ.α.), ώστε η επένδυση σας να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

  Η μέθοδος της επιτυχίας μας

  Έρευνα Ανταγωνισμού

  Ανταγωνισμός! Πρώτη μας προτεραιότητα η έρευνα του κλάδου και του είδους της επιχείρησης σας. Μελετούμε προσεκτικά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο χώρο σας, το ύφος στο οποίο κυμαίνονται οι αντίστοιχες ιστοσελίδες. Συγκεντρώνουμε όλα τα στατιστικά στοιχεία και ξεκινάμε τη ανάπτυξη & υλοποίηση.

  Design & Development

  Mε οδηγό πάντα τις ανάγκες σας, δημιουργούμε ιστοσελίδες με Custom Design! Παντρεύουμε την καλαισθησία με τις καινοτόμες τεχνολογίες δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά με προσοχή στις λεπτομέρειες, πετυχαίνοντας τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας.

  Test & Δημοσίευση

  Η ιστοσελίδα θα σας θα δημοσιευτεί/παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό εφόσον έχετε μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και αφού έχουμε προβεί σε όλες τις δοκιμές για τη σίγουρη και απροβλημάτιστη λειτουργία όλων των εργαλείων που διαθέτει.

  Διαφήμιση & Προώθηση

  Οι τρόποι για να πετύχετε την ιδανική προώθηση της ιστοσελίδας που διαθέτετε, δεν είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό! Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι όλοι γνωρίζουν να τους εφαρμόζουν! Οι ευχαριστημένοι πελάτες της MARIOZ.GR αποδεικνύουν ότι είμαστε από αυτούς… που γνωρίζουν άριστα την προώθηση ιστοσελίδων, εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους για την βελτιστοποίηση της!

  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

  ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ. ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ!