info@marioz.gr | 2310512806

Προώθηση Ιστοσελίδων – SEO – Search Engine Optimization

Προώθηση Ιστοσελίδων – SEO: Κατασκευάστε σήμερα την ιστοσελίδα σας με τις καλύτερες SEO προδιαγραφές και αποκτήστε την #1 θέση στις μηχανές αναζήτησης

On-Site SEO

Η Προώθηση Ιστοσελίδων - SEO σας είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας για την κατάταξή σας στα οργανικά αποτελέσματα της Google. Για αυτό φροντίζουμε να κάνουμε ένα λεπτομερές SEO Audit στην σελίδα σας ώστε να βρούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να τα διορθώσουμε. Οι τίτλοι, η ταχύτητα φόρτωσης, τα links σε άλλες σελίδες σας και οι εικόνες είναι κάποια από τα πιο συνήθη σημεία που κοιτάμε σε αυτό το κομμάτι του SEO.

Keyword Research

Για κάθε σελίδα του site σας κάνουμε μια αναλυτική έρευνα και καταλήγουμε σε συγκεκριμένα keywords και metatags. Κατ' αυτόν τον τρόπο το ranking βελτιώνεται για το keyword που στοχεύουμε έτσι ώστε να εμφανίζεται όσο το δυνατόν υψηλότερα στα αποτελέσματα στη Google. Για να το καταφέρουμε αυτό, χρησιμοποιούμε εξιδεικευμένα web tools ενώ παράλληλα αναλύουμε τον ανταγωνισμό και τελευταίες εξελίξεις στo κλάδο σας..

Content Creation

Το σχετικό και αυθεντικό περιεχόμενο (relative & authentic) είναι ζωτικής σημασίας για το SEO. Αφού κάνουμε το keyword research, σειρά έχει να δημιουργήσουμε περιεχόμενο πάνω σε αυτό. Είναι γνωστό ότι η Google διαβάζει συχνά την ιστοσελίδα μας και ελέγχει κάθε page ξεχωριστά. Φροντίζουμε λοιπόν να εμπλουτίζουμε τη σελίδα με πρωτότυπο content που έχει αξία για αυτόν που το διαβάζει και έχει άμεση σχέση με το αντικείμενο της σελίδας.

Διαρκή Αποτελέσματα

Το σύνολο των ενεργειών του SEO δεν αποτελούν μια μεμονωμένη πρσπάθεια που γίνεται και διατηρείται εφάπαξ. Οι νέοι αλγόριθμοι επιβάλλουν παραμετροποιήσεις, αλλά και νέες τεχνικές στη δημιουργία περιεχομένου. Στη MARIOZ.GR ενημερωνόμαστε για όλες τις νέες εξελίξεις και είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά, για να είστε κι εσείς... μία θέση υψηλότερα στα οργανικά αποτελέσματα!

Προώθηση Ιστοσελίδων – SEO: Εμφάνιση στη 1η σελίδα αναζήτησης

Η πιο αποδοτική και με μακροχρόνια αποτελέσματα επένδυση που μπορείτε να πραγματοποιήσετε για την προώθηση του site σας στο ίντερνετ. Ετησίως πραγματοποιούνται πάνω 2 τρισεκατομμύρια αναζητήσεις, το να εμφανίζεστε στη 1η σελίδα σας εξασφαλίζει:

  • υψηλή επισκεψιμότητα η οποία οδηγεί σε αύξηση των πωλήσεων
  • δραματική μείωση της εξάρτησης σας από μεθόδους πληρωτής διαφήμισης
  • αυξάνει την αναγνωρισιμότητα της ιστοσελίδας και της εταιρίας σας
  • προσθέτει κύρος στην ιστοσελίδα σας καθώς οι μηχανές αναζήτησης τοποθετούν υψηλά σελίδες που πληρούν ορισμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά
Προώθηση Ιστοσελίδων – SEO
Προώθηση Ιστοσελίδων – SEO

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες προβολής και Προώθηση Ιστοσελίδων – SEO

Όταν κάνεις κάτι πολλές φορές και έχεις πρόοδο, τότε γίνεσαι καλός σε αυτό!

Στη MARIOZ.GR υλοποίουμε μια πολύ φιλική για τις μηχανές αναζήτησης ιστοσελίδα. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να εμφανίζεται ψηλά στις σχετικές αναζητήσεις των χρηστών, απαιτώντας μια σταθερή και έξυπνη συντήρηση για να σας κρατήσει εκεί για… πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς επιπλέον ευρώ από την τσέπη σας!

Στη MARIOZ.GR έχοντας ολοκληρώσει δεκάδες επιτυχημένες καμπάνιες και ενέργειες – Προώθηση Ιστοσελίδων – SEO – στη google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης όπως yandex, bing, κ.ά εγγυόμαστε το αποτέλεσμα.

Προώθηση Ιστοσελίδων – SEO

79%

Αύξηση επισκεψιμότητας

Προώθηση Ιστοσελίδων – SEO

49%

Bounce rate

Προώθηση Ιστοσελίδων – SEO

61%

Αύξηση χρόνου παραμονής

Προώθηση Ιστοσελίδων – SEO

28%

Αύξηση Pages Per Session

Προώθηση Ιστοσελίδων – SEO

Είμαστε ο συνεργάτης σας σε κάθε βήμα της ανάπτυξη σας

Η συνεργασία μας δεν τελειώνει μόλις παραδώσουμε την ιστοσελίδα σας. Παραμένουμε δίπλα σας, παρέχοντας εκπαίδευση και άμεση τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε. Δεν ασχολούμαστε αποκλειστικά με τη κατασκευή ιστοσελίδων. Παρέχουμε μία πλήρη γκάμα interactive marketing λύσεων για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί η παρουσία στα στο internet. Σας ενημερώνουμε διαρκώς σχετικά με νέες δυνατότητες και σας προτείνουμε τον καταλληλότερο τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας (Διαφήμιση GoogleSEO OptimizationSocial Media Marketing κ.α.), ώστε η επένδυση σας να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Η μέθοδος της επιτυχίας μας

Έρευνα Ανταγωνισμού

Ανταγωνισμός! Πρώτη μας προτεραιότητα η έρευνα του κλάδου και του είδους της επιχείρησης σας. Μελετούμε προσεκτικά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο χώρο σας, το ύφος στο οποίο κυμαίνονται οι αντίστοιχες ιστοσελίδες. Συγκεντρώνουμε όλα τα στατιστικά στοιχεία και ξεκινάμε τη ανάπτυξη & υλοποίηση.

Design & Development

Mε οδηγό πάντα τις ανάγκες σας, δημιουργούμε ιστοσελίδες με Custom Design! Παντρεύουμε την καλαισθησία με τις καινοτόμες τεχνολογίες δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά με προσοχή στις λεπτομέρειες, πετυχαίνοντας τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας.

Test & Δημοσίευση

Η ιστοσελίδα θα σας θα δημοσιευτεί/παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό εφόσον έχετε μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και αφού έχουμε προβεί σε όλες τις δοκιμές για τη σίγουρη και απροβλημάτιστη λειτουργία όλων των εργαλείων που διαθέτει.

Διαφήμιση & Προώθηση

Οι τρόποι για να πετύχετε την ιδανική προώθηση της ιστοσελίδας που διαθέτετε, δεν είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό! Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι όλοι γνωρίζουν να τους εφαρμόζουν! Οι ευχαριστημένοι πελάτες της MARIOZ.GR αποδεικνύουν ότι είμαστε από αυτούς… που γνωρίζουν άριστα την προώθηση ιστοσελίδων, εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους για την βελτιστοποίηση της!

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ. ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ!