info@marioz.gr | 2310512806

Διαχείριση Social Media & Marketing Θεσσαλονίκη

Πλήρης διαχείριση Λογαριασμών και Social Media Marketing για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις – Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter κλπ – Διαφήμιση. Ενισχύστε τις σχέσεις σας με τους καταναλωτές – Προσελκύστε νέους πελάτες!

Αναγνωρισιμότητα

Αποκτήστε ένα μεγάλο αριθμό Followers και προσφέρετέ τους υψηλό Value, το οποίο και θα οδηγήσει σε αυξημένο Customer Loyalty! Κερδίστε σήμερα το στοίχημα της Social Media επικοινωνώντας & Brand Awareness με τη MARIOZ.GR

Ερευνα & Στόχευση

Έρευνα - Βελτιστοποίηση - Εκτέλεση. Πραγματοποίηση ενδελεχούς έρευνας για το κλάδο και ανταγωνισμό της εταιρίας σας, των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρετε για την έρευση των αποδοτικότερων λέξεων κλειδιών.

Οικονομία

Είναι μετρήσιμο και οικονομικό. Με τις Facebook - Instagram & Twitter Ads επιλέγετε χρέωση με κλικ (PPC) ή τις προβολές (Views) στη διαφήμιση σας. Αποδοτική προβολή των υπηρεσιών και των προϊόντων της επιχείρησης σας.

Αποτελέσματα

Καθημερινή παρακολούθηση της πορείας των διαφημίσεων, πραγματοποίηση αλλαγών και συνεχής βελτίωση της απόδοσης της. Στην MARIOZ.GR, αφήνουμε τα νούμερα να μιλήσουν για τις αποδόσεις των διαφημίσεών μας.

Ολοκληρωμένη στρατηγική Social Media Marketing

Τα Social Media δεν είναι μόνο ένα προφίλ, ένα group ή μια σελίδα στο facebook ή στο twitter. Ιδιαίτερα το facebook παρέχει πλέον πάρα πολλές δυνατότητες ενσωμάτωσης λειτουργικών στοιχείων του στην ιστοσελίδα σας, με το “open graph” και τη χρήση των “like” & “share” buttons, φιλοδοξεί να κάνει τη διαφήμιση στο internet πιο στοχευμένη από ποτέ.
Γιατί να ζητάτε στοιχεία που ήδη έχετε; Αυξήστε τους χρήστες που συμμετέχουν στους online διαγωνισμούς σας, χρησιμοποιώντας το facebook connect για να τους απαλλάξετε από το εμπόδιο της εγγραφής.
Μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας προσφέρουν τα Social Media, προτρέποντας και διευκολύνοντας τους χρήστες σας να διαδώσουν το περιεχόμενο σας στους φίλους τους.

Social Media Marketing
Social Media Marketing

Γεωγραφική στόχευση & Στρατηγική Social Media Marketing

Είτε πρόκειται για επιχείρηση τοπικού χαρακτήρα είτε online επιχείρησης, με τα social media ads μπορείτε να βρείτε πελάτες που ανταποκρίνονται στα όρια της επιχείρησής σας.

Μπορείτε να oρίσετε σε ποιά Χώρα, Γλώσσα, Πόλη και Περιοχή θα βλέπουν τις διαφημίσεις σας, δημιουργώντας ένα στοχευμένο κανάλι διαφήμισης.

Αναλαμβάνουμε τη γραφιστική δημιουργία των διαφημίσεων σας, με πλήρη εκμετάλλευση των εργαλείων που προσφέρει το Facebook.

Επαγγελματική προβολή & Social Media Marketing

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την προβολή την επιχείρησή σας στα κοινωνικά δίκτυα όπως:

  • Δημιουργία business pages σε: facebook, instagram, linkedin, pinterest, twitter, κ.ά
  • Δημιουργία προφίλ σε twitter, pintetest, instagram, κ.ά
  • Διαχείριση social media από ειδικούς συμβούλους
  • Προσέλκυση χρηστών μέσω online διαγωνισμών (e-contest)
  • Χορηγούμενες διαφημιστικές καμπάνιες
  • Τεχνικές “word of mouth” για αύξηση αναγνωρισιμότητας
  • Σύνδεση API – login για την Ιστοσελίδα / Eshop σας
  • Δημιουργία Facebook Shopping & Instagram Shopping εφαρμογών
Social Media Marketing
Social Media Marketing

Δημιουργία επαγγελματικών video

Το βίντεο (streaming media) αυξάνεται για να κυριαρχήσει στην ηλεκτρονική δραστηριότητα του ακροατηρίου σας: το 78% των ανθρώπων παρακολουθεί βίντεο online κάθε εβδομάδα και το 55% παρακολουθεί βίντεο online καθημερινά. Εάν δεν διαθέτετε ήδη μια στρατηγική βίντεο μάρκετινγκ για τον ιστότοπό σας και τα κοινωνικά μέσα σας, σας λείπει μια τεράστια ευκαιρία να προσεγγίσετε και να αλληλεπιδράσετε με το κοινό σας.

Στη MARIOZ.GR δημιουργούμε επαγγελματικά υψηλής ποιότητας video για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, βελτιστοποιημένα για ιδανική προβολή σε facebook και instagram διαφημίσεις!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ

Διαχείριση Social Media

Είτε έχετε μια ιστοσελίδα, είτε ένα eshop, τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένα σημαντικό μέσο για να έρθετε πιο κοντά στο κοινό σας και να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για τις προτιμήσεις του, να λύσετε πιθανές απορίες, αλλά και για να τους εξυπηρετήσετε σε οτιδήποτε χρειάζεται σε πιο άμεσο και προσωπικό επίπεδο.

Ο σωστός προγραμματισμός, η θεματολογία του περιεχομένου, αλλά και η σωστή διαφήμιση και προώθηση αποτελούν τις κύριες ενέργειες οποιουδήποτε δραστηριοποιείται στα social media. Στη MARIOZ.GR αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε μια σωστή παρουσία της εταιρείας σας στα κοινωνικά δίκτυα έτσι ώστε να παρέχετε τις σωστές πληροφορίες στο κοινό που σας ψάχνει.

Social Media Marketing
Social Media Marketing

Είμαστε ο συνεργάτης σας σε κάθε βήμα της ανάπτυξη σας

Η συνεργασία μας δεν τελειώνει μόλις παραδώσουμε την ιστοσελίδα σας. Παραμένουμε δίπλα σας, παρέχοντας εκπαίδευση και άμεση τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε. Δεν ασχολούμαστε αποκλειστικά με τη κατασκευή ιστοσελίδων. Παρέχουμε μία πλήρη γκάμα interactive marketing λύσεων για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί η παρουσία στα στο internet. Σας ενημερώνουμε διαρκώς σχετικά με νέες δυνατότητες και σας προτείνουμε τον καταλληλότερο τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας (Διαφήμιση GoogleSEO Optimization, Social Media Marketing κ.α.), ώστε η επένδυση σας να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Η μέθοδος της επιτυχίας μας

Έρευνα Ανταγωνισμού

Ανταγωνισμός! Πρώτη μας προτεραιότητα η έρευνα του κλάδου και του είδους της επιχείρησης σας. Μελετούμε προσεκτικά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο χώρο σας, το ύφος στο οποίο κυμαίνονται οι αντίστοιχες ιστοσελίδες. Συγκεντρώνουμε όλα τα στατιστικά στοιχεία και ξεκινάμε τη ανάπτυξη & υλοποίηση.

Design & Development

Mε οδηγό πάντα τις ανάγκες σας, δημιουργούμε ιστοσελίδες με Custom Design! Παντρεύουμε την καλαισθησία με τις καινοτόμες τεχνολογίες δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά με προσοχή στις λεπτομέρειες, πετυχαίνοντας τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας.

Test & Δημοσίευση

Η ιστοσελίδα θα σας θα δημοσιευτεί/παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό εφόσον έχετε μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και αφού έχουμε προβεί σε όλες τις δοκιμές για τη σίγουρη και απροβλημάτιστη λειτουργία όλων των εργαλείων που διαθέτει.

Διαφήμιση & Προώθηση

Οι τρόποι για να πετύχετε την ιδανική προώθηση της ιστοσελίδας που διαθέτετε, δεν είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό! Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι όλοι γνωρίζουν να τους εφαρμόζουν! Οι ευχαριστημένοι πελάτες της MARIOZ.GR αποδεικνύουν ότι είμαστε από αυτούς… που γνωρίζουν άριστα την προώθηση ιστοσελίδων, εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους για την βελτιστοποίηση της!

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ. ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ!