info@marioz.gr | 2310512806

Κατασκευή ιστοσελίδων ΑμΕΑ – Πρόσβαση στη πληροφορία για όλους

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις ιστοσελίδες ΑμΕΑ ώστε να είναι η ιστοσελίδα σας φιλική προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Κατασκευή ιστοσελίδων με πιστοποίηση WCAG 2.0 που διευκολύνουν την πρόσβαση σε ανθρώπους με προβλήματα όρασης, ακοής, μαθησιακές δυσκολίες, περιορισμένη κίνηση και φωτοευαισθησία.

Κατασκευή Ιστοσελίδων ΑμΕΑ
Ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ με επιδότηση μέσω του ΕΣΠΑ

Καλύπτουμε όλες τις απαιτήσεις των επιδοτούμενων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Κατασκευή Ιστοσελίδων ΑμΕΑ
Σε τι διαφέρουν οι ιστοσελίδες ΑμΕΑ απο τις άλλες ιστοσελίδες;

Οι ιστοσελίδες ΑΜΕΑ πληρούν όλες τις παραμέτρους που ορίζει το πρότυπο WCAG 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines) ώστε η σελίδα να είναι φιλική σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Γιατί να κάνω την ιστοσελίδα μου φιλική προς ΑΜΕΑ;

Γιατί και τα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν το δικαίωμα πρόσβασης στη πληροφορία. Το internet πρέπει να είναι προσβάσιμο απο όλους και δεν θα πρέπει να αποκλείεται κανείς άνθρωπος απο το δικαίωμα της ελεύθερης περιήγησης στο διαδίκτυο.

Τι είναι η προσβασιμότητα;

Προσβασιμότητα σημαίνει ίση πρόσβαση από άτομα με αναπηρία. Η ιστοσελίδα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά τόσο από τα άτομα με αναπηρίες όσο και από τα άτομα χωρίς.

Οι ιστοσελίδες ΑμΕΑ έχουν διαφορετική αισθητική;

Όχι. Στη MARIOZ.GR ιστοσελίδες με εξαιρετικό design που σχεδιάζουμε μπορούν να είναι ταυτόχρονα και φιλικές προς τα άτομα με αναπηρία.

Ποια είναι τα βασικά στοιχεία ενός προσβάσιμου ιστότοπου;

Επισήμανση πληροφοριών, πλοήγηση με το πληκτρολόγιο, αντίθεση χρωμάτων, αυξομείωση μεγέθους γραμματοσειράς, φωνητικές οδηγίες, φωνητική ανάγνωση κειμένων, ιεραρχημένη δομή, προβλέψιμο περιεχόμενο, ευανάγνωστα κείμενα.

Είναι απαραίτητη η συμμόρφωση WCAG για επιδότηση μέσω ΕΣΠΑ;

Ναι, προκειμένου μια ιστοσελίδα να επιδοτηθεί απο το ΕΣΠΑ απαιτείται η συμβατότητα της ιστοσελίδας με το πρότυπο WCAG 2.0.

Αποκτήστε το δική σας πιστοποιημένη ιστοσελίδα (WCAG 2.0) με έναν γρήγορο, απλό και οικονομικό τρόπο

Στη MARIOZ.GR κατασκευάζουμε -και αναβαθμίζουμε υπάρχουσες- ιστοσελίδες ώστε να είναι φιλικές προς τα άτομα με αναπηρία. Να έχουν πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο της σελίδας με μηχανισμούς ανάγνωσης κειμένων, εκφώνηση κειμένων, εναλλαγή χρωμάτων, φωνητικές εντολές, πλοήγηση με το πληκτρολόγιο, αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς, αντίθεση κ.α.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ