info@marioz.gr | 2310512806

Σαν να είναι δική μας
Ένα από το χαρακτηριστικά της ομάδας μας, που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η φιλοσοφία μας σε κάθε ένα από τα project των πελατών μας! Τρέχουμε την εκάστοτε ηλεκτρονική επιχείρηση σαν να είναι δική μας!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Η προσέγγιση μας

Στη MARIOZ.GR προσεγγίζουμε την επιχείρηση κάθε πελάτη σαν να ήταν δική μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μια εταιρεία που εργάζεται για την προώθηση και ανάδειξη μιας επιχείρησης θα πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από απλώς σύμβουλος. Βάζουμε τους εαυτούς μας στα παπούτσια των πελατών μας, ευθυγραμμίζουμε τα κίνητρά μας με τους στόχους τους και συνεργαζόμαστε για να ξεκλειδώσουμε το πλήρες δυναμικό της επιχείρησής τους. Αυτό χτίζει βαθιές, ευχάριστες, κερδοφόρες και μακροχρόνιες σχέσεις.

 

Μέσα από πολυετή εμπειρία, μάθαμε ότι κανένα έργο/project δεν είναι ακριβώς το ίδιο με ένα άλλο, και αυτή είναι η ακριβής στάση που έχουμε σε όλους τους πελάτες μας. Παρέχουμε απλές, εύληπτες πληροφορίες που θα είναι επωφελείς για την επιχείρησή σας. Η συνεργασία και από τις δύο πλευρές είναι ζωτικής σημασίας για οποιαδήποτε στρατηγική. Γνωρίζετε περισσότερα για το κλάδο σας, αλλά γνωρίζουμε περισσότερα για το σχεδιασμό ιστοσελίδων και το μάρκετινγκ. Είμαστε πρόθυμοι να μάθουμε περισσότερα για εσάς ως ανθρώπους και ως ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και ελπίζουμε να αισθανθείτε το ίδιο για εμάς!

 

Μαζί, χτίζουμε τη γέφυρα για την επιτυχία και μαζί θα την διασχίσουμε!

 

Άλλες εταιρείες, θα σας δείξουν απλώς ότι θέλετε να δείτε και όχι αυτό που πρέπει να δείτε. Είμαστε η εξαίρεση, θα έχετε πρόσβαση στις ίδιες – μη φιλτραρισμένες – και αμετάβλητες αναφορές που βλέπουν τα μάτια μας για να διασφαλίσουν 100% διαφάνεια και δεν είμαστε ποτέ περισσότερο από ένα τηλεφώνημα ή ένα email μακριά από την απάντηση οποιωνδήποτε ερωτήσεων.

Γιατί οι πελάτες επιλέγουν τη MARIOZ.GR

Διαθέτουμε πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας

Η ομάδα των ειδικών wev development και ψηφιακού μάρκετινγκ εκπαιδεύεται συνεχώς για τις νεότερες πρακτικές των τάσεων SEO, PPC, Web Design, eCommerce και Social Media για να διασφαλίσει ότι η εργασία που ολοκληρώνεται στους λογαριασμούς των πελατών μας είναι η καλύτερη και αρτιότερη του ανταγωνισμού.

Εστίαζουμε στη διατήρηση των πελατών μας

Στη MARIOZ.GR, προσπαθούμε να κάνουμε κάθε πελάτη ευτυχισμένο και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εκτελούμε κάθε εργασία με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση τους. Η επιτυχία μας βασίζεται στην ικανοποίηση και την επιτυχία τους.

Αναλύουμε τα αποτελέσματα των πελατών μας

Οι πελάτες της MARIOZ.GR, βλέπουν αποτελέσματα, επειδή ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας, εκτελούμε στρατηγικές και παραμένουμε ενημερωμένοι σχετικά με το πού βρίσκεται ο ανταγωνισμός τους. Τα αποτελέσματά μας, σας δίνουν μεγάλη απόδοση επένδυσης.

ARE YOU READY TO START DOMINATING ONLINE?

Ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Θα θέλατε να μιλήσετε σε έναν από τους ειδικούς ψηφιακού επιχειρείν της MARIOZ.GR μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.
Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε αν προτιμάτε στο:
(+30) 6945 049785

    Ονοματεπώνυμο*

    Email*

    Τηλέφωνο*

    Website

    Ενδιαφέρομαι για*

    Καλέστε με στις*

    Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

    ΔΩΡΕΑΝ! Πρακτικός Οδηγός Ηλεκτρονικού Επιχειρείν

    Ο eBusiness Πρακτικός Οδηγός Ψηφιακού Επιχειρείν δημιουργήθηκε για όλους εσάς που θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και δεν προλαβαίνετε τις εξελίξεις του διαδικτύου, τις σύγχρονες τάσεις του web design και του ψηφιακού marketing.

     

    Χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες παραθέτονται με απλό και κατανοητό τρόπο ώστε να διαφωτιστεί ο μπερδεμένος, δυσνόητος και τεράστιος όγκος πληροφοριών που λαμβάνετε καθημερινά.

     

    H ανάγνωση του Πρακτικού Οδηγού Ηλεκτρονικού Επιχειρείν θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την online εικόνα (web presence) της επιχείρησής σας, να εισάγετε δυναμικά το brand name σας στο χώρο του διαδικτύου και να κινηθείτε σε μια σταθερή τροχιά ανάπτυξης μεγιστοποιώντας την αγοραστική σας δύναμη.

    FREE DOWNLOAD (PDF)

    Σεμινάρια Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (e-Business)

    ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ