info@marioz.gr | 2310512806

ΕΣΠΑ Επιδότηση eShop – Δωρεάν Δημιουργία e-shop

MARIOZ.GR - Κατασκευή Ιστοσελίδων και Eshop > Νέα & Άρθρα  > COVID-19  > ΕΣΠΑ Επιδότηση eShop – Δωρεάν Δημιουργία e-shop
ΕΣΠΑ Επιδότηση eShop – Δωρεάν Δημιουργία e-shop

ΕΣΠΑ Επιδότηση eShop – Δωρεάν Δημιουργία e-shop

ΕΣΠΑ Επιδότηση eShop 5.000€ για τη δημιουργία ESHOP. Το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για κατασκευή e-shop (ηλεκτρονικού καταστήματος).

ΕΣΠΑ Επιδότηση eShop – Δωρεάν Δημιουργία eShop. Για επιχειρήσεις του λιανεμπορίου που επλήγησαν κατά την διάρκεια της πανδημίας. Νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος. Επικοινωνήστε Μαζί Μας. Συμβουλευτικές Υπηρεσίες.

Συνδυάζουμε την Αξιοπιστία, την Ασφάλεια, την Ταχύτητα και τη Φιλικότητα προς τον Χρήστη. Σχεδιάζουμε Πρωτότυπα, Συναρπαστικά & πλήρως Λειτουργικά Eshop.

Εξασφαλίζουμε την επιτυχία της αίτησης σε συνεργασία με ειδικούς συμβούλους επιδοτήσεων.

ΕΣΠΑ Επιδότηση eShop: Επιτέλους αυτό που περιμένατε έφτασε. Η δυνατότητα σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις να αποκτήσουν το δικό τους επιδοτούμενο e-shop  και να μπορέσουν να λειτουργήσουν την περίοδο του Lockdown. Από ότι φαίνεται από τις τρέχουσες εξελίξεις, δυστυχώς ο COVID19 θα αργήσει να φύγει, και η καραντίνα ήρθε για να μείνει!

 

Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ Επιδότηση eShop που θα καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής ανακοινώθηκε επίσημα ενώ  το κονδύλι που αναμένεται για τον σκοπό αυτό θα ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ με λίγα λόγια, θα επιδοτηθεί η κατασκευή τουλάχιστον 16.000 νέων e-shops σε όλη την Ελλάδα!

Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων (οι οποίες θα γίνουν ηλεκτρονικά) είναι η 18 Μαρτίου 2021.

Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής.

Διαβάστε τις προϋποθέσεις της χρηματοδότησης – Τι χρηματοδοτείται. Προδημοσίευση της Δράσης «e-λιανικό»

Προϋποθέσεις του ΕΣΠΑ Επιδότηση eShop

Ποιες επιχειρήσεις θα ενταχθούν στο πρόγραμμα;

Όλες οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω της πανδημίας και επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα ενισχύοντας το πελατολόγιο τους.

Η κάλυψη θα είναι στο 100% των καταστημάτων, δηλαδή όλα τα καταστήματα δικαιούνται. To ποσό της επιδότησης θα φτάνει τα 5.000 ευρώ και είναι ευκαιρία να αναβαθμιστεί το λιανεμπόριο.

Που θα κάνω αίτηση για την ένταξη μου;

Αρχικά συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και στην συνέχεια η MARIOZ.GR αναλαμβάνει να προχωρήσει την αίτηση σας στο πρόγραμμα, μόλις ανοίξει για υποβολή αιτήσεων.

Πώς θα ξέρω αν η αίτηση μου εντάχθηκε στο πρόγραμμα;

Η MARIOZ.GR θα σας ενημερώνει καθ΄ όλη την διαδικασία έναρξης και ένταξης του προγράμματος. Οι έμπειροι συνεργάτες μας, αναγνωρίζουν την αγωνία σας και θα επικοινωνήσουν αμέσως μαζί σας για να ξέρετε αν ενταχθείτε ή όχι.

Πόσες επιχειρήσεις θα είναι δικαιούχοι;

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος είναι  80.000.000€ με μέγιστο ποσό επιδότησης 5.000€ / επιχείρηση. Ο αριθμός των δικαιούχων θα κλείσει με την συμπλήρωση της συνολικής δαπάνης.

Θα πληρώσω οποιοδήποτε ποσό ως επιχείρηση;

Το πρόγραμμα επιδότησης κατασκευής eshop, περιλαμβάνει και τα έξοδα για την υποβολή του φακέλου σας.

Ποια εταιρεία θα φτιάξει το eshop μου;

H MARIOZ.GR θα αναλάβει την εξολοκλήρου κατασκευή, διαμόρφωση,  φιλοξενία και μετέπειτα υποστήριξη του eshop σας, όπως και την ολοκληρωμένη σύνταξη του φάκελου σας.

Έχω ήδη μία ιστοσελίδα για την επιχείρηση μου. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Η ύπαρξη ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος, παλαιότερου χρόνου, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πληρεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές μίας ιστοσελίδας. H MARIOZ.GR έχει την τεχνογνωσία για να αποκτήσετε ένα υψηλών προδιαγραφών ηλεκτρονικό κατάστημα.

Πως μπορώ να μάθω περισσότερα;

Συμπληρώστε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα λάβετε από τους πρώτους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες μόλις δημοσιευτεί επίσημα το πρόγραμμα επιδότησης eshop.

Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Βεβαίως!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας και ένας από τους συνεργάτες μας θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατό!

Ενναλακτικά καλέστε μας στο 6945049785

ΕΣΠΑ Επιδότηση eShop – Δωρεάν Δημιουργία e-shop

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ Επιδότηση eShop

    Ονοματεπώνυμο*:

    E-mail*:

    Τηλέφωνο*:

    Έχετε Website? Αν ΝΑΙ, σε ποιά διεύθυνση?

    Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

    Ολοκληρωμένο πακέτο από την αίτηση, την κατασκευή και τη μετέπειτα υποστήριξη του ΕΣΠΑ Επιδότηση eShop σας από τη MARIOZ.GR

    Η MARIOZ.GR, έχοντας ένα μεγάλο portfolio επιτυχημένων και αποδοτικών eshop στο ενεργητικό της, αναλαμβάνει την κατασκευή του eshop σας και την χρηματοδότησή του μέσω του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ. Σε συνεργασία με εξειδικευμένους συμβούλους επιχειρήσεων σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που ξεκινά με την αίτηση χρηματοδότησης στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, και ολοκληρώνεται με την παράδοση ενός λειτουργικού και ανταγωνιστικού eshop σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

    Διαβάστε τις προϋποθέσεις της χρηματοδότησης. Προδημοσίευση της Δράσης «e-λιανικό»

    Αποκτήστε το δικό σας κερδοφόρο και σύγχρονο eShop με επιδότηση 100% μέσω ΕΣΠΑ ύψους 5000€

    Sharing is Caring!