info@marioz.gr | 2310512806

4
4
4
Συμβουλευτική σε Θέματα Διαδικτύου
Είναι καθήκον μας ως συμβούλων και κατασκευαστών της ιστοσελίδας σας, να σας βοηθήσουμε να μετουσιώσετε τους φυσικούς σας στόχους σε διαδικτυακούς στόχους!

Web Consulting by MARIOZ.GR

Συμβουλευτική σε θέματα διαδικτιακού start-up, ηλκεκτρονικού επιχειρείν και ψηφιακού μάρκετινγκ

Briefing

Γνωριμία με την επιχείρηση σας και το κλάδο που δραστηριοποιείστε

Ανάλυση

Ανάλυση των αναγκών, των επιδιώξεων και του ανταγωνισμού σας

Στόχευση

Στοχευμένες προτάσεις και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης

Επίτευξη

Εγγυημένα αποτελέσματα, αναγνωρισιμότητα και κερδοφορία

Η Γνώμη σας Μετράει!

Η κριτική σας είναι το βαρόμετρο της επιτυχίας μας

[reviews_rating theme=”bubble center columns three fill” color_scheme=”pumpkin” summary=true date=true limit=5 min=5 review_text_min=140 review_text_max=290 excerpt=120]

Η συμβουλευτική σε θέματα διαδικτύου

Η εταιρία σας δεν έχει ανάγκη από κάποιον που θα σας παρουσιάσει έτοιμες λύσεις, αλλά από κάποιον που με διορατικότητα θα αναλύσει τις πραγματικές σας ανάγκες και θα εμβαθύνει στους στόχους που επιθυμείτε να πετύχετε.

 

Ως συμβουλευτική ομάδα δεν πουλάμε λύσεις-πακέτα, αντιθέτως, αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση ως μοναδική. Για να το καταφέρουμε αυτό διαθέτουμε τόσο την αναλυτική ικανότητα όσο και τη καλή γνώση της τεχνολογίας που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί.

 

Καθήκον μας είναι να τιθασεύσουμε τα εργαλεία και τις δυνατότητες που παρέχονται από τις σημερινές τεχνολογίες του διαδικτύου και να συνθέσουμε λύσεις που εξυπηρετούν τις εταιρικές σας ανάγκες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΔΩΡΕΑΝ! Πρακτικός Οδηγός Ηλεκτρονικού Επιχειρείν

Ο eBusiness Πρακτικός Οδηγός Ψηφιακού Επιχειρείν δημιουργήθηκε για όλους εσάς που θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και δεν προλαβαίνετε τις εξελίξεις του διαδικτύου, τις σύγχρονες τάσεις του web design και του ψηφιακού marketing.

 

Χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες παραθέτονται με απλό και κατανοητό τρόπο ώστε να διαφωτιστεί ο μπερδεμένος, δυσνόητος και τεράστιος όγκος πληροφοριών που λαμβάνετε καθημερινά.

 

H ανάγνωση του Πρακτικού Οδηγού Ηλεκτρονικού Επιχειρείν θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την online εικόνα (web presence) της επιχείρησής σας, να εισάγετε δυναμικά το brand name σας στο χώρο του διαδικτύου και να κινηθείτε σε μια σταθερή τροχιά ανάπτυξης μεγιστοποιώντας την αγοραστική σας δύναμη.

FREE DOWNLOAD (PDF)

Σεμινάρια Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (e-Business)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ