info@marioz.gr | 2310512806

Online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις

MARIOZ.GR - Κατασκευή Eshop > Νέα & Άρθρα  > Booking  > Online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις
online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις

Online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις

Μάθετε τα πλεονεκτήματα από τη χρήση ενός – self hosted- online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις ενοικιάσεων καταλυμάτων, ενοικιάσεων εξοπλισμού, ενοικιάσεων αυτοκινήτων – δικύκλων – σκούτερ, τουριστικών περιηγήσεων και αθλητικών δραστηριοτήτων!

 

Εάν έχετε κάνει τα πράγματα με το χέρι, μπορεί να είναι τρομακτικό να μεταβείτε σε ένα  online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις ειδικά αν πιστεύετε ότι αφαιρεί αυτή την ιδιαίτερη ανθρώπινη επαφή και τον έλεγχο που έχετε στην επιχείρησή σας. Σε αυτό το άρθρο, θα επισημάνουμε τα πιο συναρπαστικά πλεονεκτήματα ενός Συστήματος Διαδικτυακών Κρατήσεων που θα σας βοηθήσουν να απομακρυνθείτε από την τρέχουσα διαδικασία κράτησης και θα σας γλιτώσει από τις τσουχτερές προμήθειες που σας στερούν  και μειώνουν τα κέρδη σας όπως πχ το Booking.com και το AirBNB.com

Μπορεί να είναι συντριπτικό να επιλέξετε ένα ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές στην αγορά. Αλλά η επιλογή του σωστού είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σας, καθώς είναι μια μεγάλη δέσμευση και καθοριστική για την επιχείρησή σας. Το σωστό σύστημα online κρατήσεων  με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και ένα εξαιρετικό σύστημα υποστήριξης πελατών θα σας βγάλει από το παρελθόν και θα σας φέρει στον εκσυγχρονισμένο κόσμο. 

Ακολουθούν τα 10 κορυφαία οφέλη ενός διαδικτυακού συστήματος κρατήσεων που μπορεί να μεταμορφώσει τις δραστηριότητές σας και να σας βοηθήσει να φτάσετε σε νέα ύψη επιτυχίας:

Εσείς ακόμη πληρώνετε προμήθειες στο Booking.com και το AirBnB;

Όχι πια!!! Μάθετε τα πλεονεκτήματα από τη χρήση του online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις όπως η δική σας και κρατήστε το 100% των κερδών σας

 

Οnline σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις όλο το 24ωρο

 

Υπάρχουν περίπου 8.760 ώρες το χρόνο και ως κάτοχος επιχείρησης καταλυμάτων, ενοικιάσεων, περιηγήσεων ή δραστηριοτήτων, θέλετε η επιχείρησή σας να είναι ανοιχτή για αυτό ακριβώς το χρονικό διάστημα. Σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε μια ευκαιρία μόνο και μόνο λόγω ενός προβλήματος διαθεσιμότητας. Ένα online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις θα κάνει την επιχείρησή σας προσβάσιμη ανά πάσα στιγμή για τους πελάτες σας.

Μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά και να χαλαρώσετε και να εστιάσετε σε άλλες σημαντικές αποφάσεις, ενώ το λογισμικό online κρατήσεων φροντίζει για τις κρατήσεις σας. Η έρευνες δείχνουν ότι η μετάβαση σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα προγραμματισμού αυξάνει σημαντικά το συνολικό ποσό των κρατήσεων.  

Περισσότερες κρατήσεις, λιγότερες ακυρώσεις

 

Υπάρχει ατελείωτο πέρα ​​δώθε στη χειροκίνητη διαχείριση κρατήσεων με πάντα πιθανότητα ακύρωσης ή μη εμφάνισης. Οι μη εμφανίσεις και οι ακυρώσεις καθιστούν τη διαδικασία προγραμματισμού αναποτελεσματική και λιγότερο κερδοφόρα για την επιχείρηση. 

Το σύστημα online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις από τη MARIOZ.GR μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος από τους ώμους σας, καθιστώντας την όλη διαδικασία αβίαστη και αποτελεσματική. Εδώ είναι ένα διασκεδαστικό γεγονός: η διαθεσιμότητα πληροφοριών στο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων σας θα βοηθήσει  τους πελάτες να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία  που τους καθιστά πιο πιθανό να εμφανιστούν. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που μπορεί να αυξήσει περαιτέρω τις πιθανότητες εμφάνισης των πελατών σας είναι οι αυτοματοποιημένες υπενθυμίσεις στα τηλέφωνα και τα email τους. Και σε περίπτωση που ο πελάτης αποφασίσει να ακυρώσει, το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων θα ανοίξει αυτόματα μια θέση για άλλους πελάτες, γεγονός που θα μειώσει σημαντικά τις αχρησιμοποίητες θέσεις στο σύστημα κρατήσεών σας. 

Περισσότερες ευκαιρίες αύξησης πωλήσεων (upselling opportunities)

 

Πόσες φορές έχουμε πάει όλοι σε ένα μπιφτέκι για ένα ωραίο ζουμερό μπιφτέκι και έχουμε καταλήξει να πάρουμε επιπλέον πατάτες, ένα ντιπ ή ένα μιλκσέικ; Αυτά είναι όλα τα πρόσθετα που θα μπορούσαμε να χάσουμε εάν δεν τα βάζαμε μπροστά μας. Ως επιχείρηση περιηγήσεων και δραστηριοτήτων, μπορεί να έχετε πολλές τέτοιες ευκαιρίες που το σύστημα κρατήσεών σας θα αυτοματοποιήσει για εσάς. Μπορείτε να συνδυάσετε όσες δραστηριότητες θέλετε σε διαφορετικά πακέτα και να προωθήσετε όσα πρόσθετα θέλετε. Όχι μόνο θα αυξήσει τα έσοδά σας, αλλά θα παρέχει επίσης στον πελάτη σας αυτό ακριβώς που θέλει. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα διασκεδαστικά επιπλέον στοιχεία που επιθυμούσατε προηγουμένως να προσθέσετε, αλλά δεν είχατε το χρόνο ή τη δυνατότητα, για παράδειγμα, να προσθέσετε κάποια αναμνηστικά, διασκεδαστικά εμπορεύματα ή πακέτα φωτογραφιών κ.λπ. 

Ασφαλείς και γρήγορες πληρωμές

 

100% το κέρδος απευθείας στη τσέπη σας! Χωρίς μεσάζοντες και προμήθειες.!

Με απλά λόγια, ένα ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων θα βάλει χρήματα στην τσέπη σας πιο γρήγορα και θα έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει απάτες και να επιλύει τυχόν διαφορές. Πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια πρόκληση όταν ένας πελάτης δημιουργεί μια κράτηση αλλά δεν εμφανίζεται, ειδικά αν δεν υπάρχει προπληρωμή. Με ένα ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων, μπορείτε να επιλέξετε μια μερική ή πλήρη προκαταβολή για να εξασφαλίσετε τις κρατήσεις σας. Ένα αυτοματοποιημένο σύστημα θα κάνει την απρόσκοπτη διαδικασία χειρισμού πληρωμών με μια ασφαλή  πύλη πληρωμής.   Σε περίπτωση μη εμφάνισης, σας επιτρέπει ακόμη και να κρατήσετε ένα συγκεκριμένο ποσό ως αποζημίωση, το οποίο μπορεί να ελαχιστοποιήσει τις απώλειές σας. 

Λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις

 

Ποια εποχή του χρόνου είναι η πιο κερδοφόρα για την επιχείρησή σας; Ποια δραστηριότητα / υπηρεσία / προϊόν έχει τις περισσότερες μη εμφανίσεις; Ποιος πωλητής είναι ο πιο δημοφιλής για τους επισκέπτες; Μπορείτε να λάβετε όλες τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τη βελτιστοποίηση της στρατηγικής σας, εάν χρησιμοποιείτε ένα ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων με  πίνακα ελέγχου αναφορών αναλυτικών στοιχείων. 

Ένας πίνακας ελέγχου αναλυτικών στοιχείων με ισχυρές πληροφορίες θα σας βοηθήσει να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τη δομή τιμολόγησης, τα πακέτα υπηρεσιών, τα σημαντικά πρόσθετα και πολλά άλλα. 

Όχι άλλα ανθρώπινα λάθη

 

Τα λάθη είναι αναπόφευκτα εάν κάνετε τα πράγματα με το χέρι. Ένα 8 που μοιάζει με 6 ή αυτό το σημείωμα που λείπει από το σημειωματάριό σας, μπορεί να κοστίσει χρήματα σε εσάς ή σε έναν πιθανό πελάτη. Ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο όπως ένα ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων θα κάνει αυτά τα λάθη παρελθόν. Ωστόσο, εάν ένας πελάτης κάνει ένα λάθος, είναι πιθανό το σύστημα να μην το εντοπίσει, αλλά τουλάχιστον να είστε ασφαλείς από το τέλος σας.

Το online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις της MARIOZ.GR απευθύνεται σε:

online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ / ΔΩΜΑΤΙΩΝ

online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ SKI

online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις

ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ / ΕΚΔΡΟΜΕΣ

online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΚΑΦΩΝ

online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις

ΣΥΝΕΔΡΙΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ SCOOTER

online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις

ΜΟΥΣΕΙΑ

online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Δείτε Live το online σύστημα κρατήσεων των Blue & White ενοικιαζόμενων καταλυμάτων !!!

online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις

Συνοψίζοντας

 

Στον κλάδο των ταξιδιών, του τουρισμού, των ενοικιάσεων και κρατήσεων με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό, έχει καταστεί αναπόφευκτο να μεταβείτε από το σύστημά σας με στυλό και χαρτί σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα κρατήσεων. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η επιχείρηση,  οι ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο αναμένουν ότι κάθε συναλλαγή θα είναι διαδικτυακή.  Περιμένουν μια απρόσκοπτη εμπειρία με εύχρηστες περιηγήσεις και δραστηριότητες και μια φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα για τη δημιουργία των κρατήσεών τους. 

Αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ένα διαδικτυακό σύστημα κρατήσεων όχι μόνο θα μειώσει τη χειρωνακτική εργασία και θα αυτοματοποιήσει τους πόρους σας, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά άλλα δροσερά και εκπληκτικά χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να  αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας  και να ενισχύσετε τις δυνατότητές σας. Αν ψάχνετε για μια διαδικτυακή πλατφόρμα κρατήσεων, η ομάδα μας των MARIOZ.GR μπορεί να σας βοηθήσει. Απλώς τηλεφωνήστε μας στο +306945049785 και εμείς θα σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Κατασκευάστε το δικό σας online σύστημα κρατήσεων για επιχειρήσεις! Επικοινωνήστε μαζί μας!