Νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα – MARIOZ.GR

MARIOZ.GR - Κατασκευή Ιστοσελίδων και Eshop > Νέα & Άρθρα  > Web Design  > Νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα – MARIOZ.GR
Νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα – MARIOZ.GR

Νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα – MARIOZ.GR

Η MARIOZ.GR ανανέωσε την διαδικτυακή της παρουσία λανσάροντας τη νέα και ακόμα πιο λειτουργική ιστοσελίδα της (https://marioz.gr/).

 

Στόχος της MARIOZ.GR είναι να παραμένει πάντα τεχνολογικά επίκαιρος, να ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς και να εξυπηρετεί με τον αρτιότερο τρόπο, τόσο τους πελάτες του όσο και τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

 

Συγκεκριμένα, το περιβάλλον της ιστοσελίδας έγινε ακόμα πιο φιλικό προς το χρήστη, χαρίζοντάς του μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης, αλλά παράλληλα και πλούσιας πληροφόρησης.

 

Μέσα από την πλοήγησή του ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις τάσεις της αγοράς, για την χρησιμότητα αλλά και τα οφέλη των υπηρεσιών διαδικτύου σε μία σύγχρονη εποχή,  για το τι μπορεί να αποκομίσει από τη δική του διαδικτυακή παρουσία, το πώς μπορεί να ενισχύσει το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα έναντι των άλλων επιχειρήσεων του κλάδου του, να πάρει ιδέες από σύγχρονα projects που έχει ολοκληρώσει η MARIOZ.GR ως τώρα, καθώς και να προγραμματίσει το δικό του ραντεβού με κάποιον εξειδικευμένο Σύμβουλο Διαδικτύου.

 

Ο πελάτης & συνεργάτης, αλλά και ο κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας, έχουν τη δυνατότητα μέσα από το πρωτοποριακό σύστημα Free Web Report να στείλουν τα αιτήματά τους και να έχουν άμεση επικοινωνία με τον προσωπικό τους σύμβουλο, όπου βρίσκονται.

 

Η MARIOZ.GR ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της το 2003 και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Programming και Μarketing, όπως κατασκευή ιστοσελίδων, ανακατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων – eshop, σχεδιασμό mobile applications, GoogleAds και Social Media Marketing.

Νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα – MARIOZ.GR

Θέλετε να επανασχεδιάσετε την ιστοσελίδας σας;

Για την αναβάθμιση & ανανέωση της ιστοσελίδας σας, το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να
επικοινωνήσετε μαζί μας! Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!

6945.049785

Sharing is Caring!