info@marioz.gr | 2310512806

Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη – Ανάπτυξη web εφαρμογών με γνόμωνα τις ανάγκες τις επιχείρησης σας
και τη βέλτιστη εμπειρία των επισκεπτών σας

Responsive Design

Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη με σχεδιασμό & design υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Κατασκευή Ιστοσελίδων οι οποίες προσαρμόζονται και προβάλονται άριστα σε όλες τις σύγχρονες συσκευές όπως tablet, smartphones & smart TV's.

Βελτιστοποίηση SEO

Βελτιστοποίηση όλων των περιεχομένων (γραφικά - κείμενα - multimedia) της ιστοσελίδας. Παρέχουμε συγκεκριμένες οδηγίες On-Page SEO + Google Analytics + Google PageSpeed

Εύχρηστη Διαχείριση

Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη με εύκολο και ευέλικτο ως προς τις δυνατότητες του σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, στο οποίο σας εκπαιδεύουμε και αναλαμβάνετε την ανανέωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας!

Ασφάλεια & Support

Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη με υψηλού επιπέδου TFA ασφάλεια και μηδενικά τρωτά σημεία από κακόβουλες ενέργειες. Συνεχής τεχνική υποστήριξη 24/7/365 για την άρτια λειτουργία της ιστοσελίδας και των email σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη με εγγυημένη αύξηση πελατολογίου

Η κατασκευή της ιστοσελίδα σας δεν εξυπηρετεί απλά τον σκοπό της παρουσίασης της επιχείρησης στο internet. Ο πρωτεύον σκοπός της είναι η αποτελεσματική αλληλεπίδραση με νέους πελάτες και η περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησης.

Δεν κατασκευάζουμε μια ιστοσελίδα που απλά θα φαίνεται ωραίο και εντυπωσιακό. Ο βασικός μας στόχος είναι το τελικό αποτέλεσμα να οδηγήσει σε πραγματική αύξηση του πελατολογίου σας, πράγμα το οποίο επιτυγχάνουμε μετά από στρατηγικό σχεδιασμό.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη
Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

MARIOZ.GR ο συνεργάτης σας σε κάθε βήμα της ανάπτυξη σας

Πρώτον, η συνεργασία μας δεν τελειώνει μόλις παραδώσουμε την ιστοσελίδα σας. Παραμένουμε δίπλα σας, παρέχοντας εκπαίδευση και άμεση τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε. Δεύτερον, δεν ασχολούμαστε αποκλειστικά με τη Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη. Τρίτον, παρέχουμε μία πλήρη γκάμα interactive marketing λύσεων για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί η παρουσία στα στο internet. Τέταρτον, σας ενημερώνουμε διαρκώς σχετικά με νέες δυνατότητες και σας προτείνουμε τον καταλληλότερο τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας (Διαφήμιση Google, SEO Optimization, Social Media Marketing κ.α.), ώστε η επένδυση σας να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη – Η μέθοδος της επιτυχίας μας

Έρευνα Ανταγωνισμού

Ανταγωνισμός! Πρώτη μας προτεραιότητα η έρευνα του κλάδου και του είδους της επιχείρησης σας. Μελετούμε προσεκτικά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο χώρο σας, το ύφος στο οποίο κυμαίνονται οι αντίστοιχες ιστοσελίδες. Συγκεντρώνουμε όλα τα στατιστικά στοιχεία και ξεκινάμε τη ανάπτυξη & υλοποίηση.

Design & Development

Mε οδηγό πάντα τις ανάγκες σας, δημιουργούμε ιστοσελίδες με Custom Design! Παντρεύουμε την καλαισθησία με τις καινοτόμες τεχνολογίες δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά με προσοχή στις λεπτομέρειες, πετυχαίνοντας τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας.

Test & Δημοσίευση

Η ιστοσελίδα θα σας θα δημοσιευτεί/παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό εφόσον έχετε μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και αφού έχουμε προβεί σε όλες τις δοκιμές για τη σίγουρη και απροβλημάτιστη λειτουργία όλων των εργαλείων που διαθέτει.

Διαφήμιση & Προώθηση

Οι τρόποι για να πετύχετε την ιδανική προώθηση της ιστοσελίδας που διαθέτετε, δεν είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό! Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι όλοι γνωρίζουν να τους εφαρμόζουν! Οι ευχαριστημένοι πελάτες της MARIOZ.GR αποδεικνύουν ότι είμαστε από αυτούς… που γνωρίζουν άριστα την προώθηση ιστοσελίδων, εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους για την βελτιστοποίηση της!

Πλεονεκτήματα Κατασκευής Ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας

Τα οφέλη ενός ιστότοπου για επιχειρήσεις είναι πολλά και ποικίλα. Ανάλογα με τον τύπο και τον σκοπό της επιχείρησης, ακολουθούν μερικά από τα κύρια οφέλη ενός ιστότοπου:

  1. Προβολή και Διαφήμιση: Ένας ιστότοπος σας επιτρέπει να προβάλλετε την επιχείρησή σας σε ένα ευρύτερο κοινό. Μπορείτε να παρουσιάσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, να προσελκύσετε νέους πελάτες και να διαφημίσετε την εταιρική σας εικόνα.
  2. Διαδικτυακές Πωλήσεις: Ένας ηλεκτρονικός κατάλογος με πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν online, αυξάνοντας τις πωλήσεις.
  3. Αυξημένη Εξυπηρέτηση Πελατών: Οι πελάτες μπορούν να βρουν πληροφορίες, να κάνουν ερωτήσεις και να επικοινωνήσουν μαζί σας ευκολότερα, βελτιώνοντας την εξυπηρέτηση πελατών.
  4. Ενίσχυση Εγγυημένης Παρουσίας: Ένας ιστότοπος δίνει στην επιχείρησή σας μια επίσημη και αξιόπιστη παρουσία στο διαδίκτυο.
  5. Δυνατότητες Αναζήτησης: Οι πελάτες μπορούν να βρουν εύκολα πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας μέσω μηχανών αναζήτησης, όπως το Google.
  6. Ενίσχυση Επικοινωνίας: Μπορείτε να επικοινωνείτε με το κοινό σας μέσω blog, κοινωνικών μέσων, και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  7. Μείωση Λειτουργικών Εξόδων: Ο ιστότοπος μπορεί να αντικαταστήσει ορισμένες παραδοσιακές μορφές διαφήμισης και προώθησης, μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα.
  8. Δυνατότητα Αναλυτικών: Μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση του ιστότοπού σας και να συλλέγετε δεδομένα για τους επισκέπτες, βοηθώντας στη λήψη αποφάσεων για την επιχείρησή σας.
  9. Ανοιχτό 24/7: Ο ιστότοπος είναι προσβάσιμος όλο το εικοσιτετράωρο, επιτρέποντας στους πελάτες να επισκέπτονται την επιχείρησή σας ανά πάσα στιγμή.
  10. Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα: Σε μια εποχή όπου η παρουσία στο διαδίκτυο είναι σημαντική, ένας ιστότοπος μπορεί να δώσει στην επιχείρησή σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Συνολικά, ένας ιστότοπος αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για την ανάπτυξη και την επιτυχία μιας επιχείρησης.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ. ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ!