info@marioz.gr | 2310512806

MARIOZ eShop Standard

MARIOZ eShop Standard με Responsive design, έκδοση WoooCommerce 7, template επιλογής σας και full δυνατότητες. Ανάπτυξη και υλοποίηση διεθνή standards, Ταχύτατη Φιλοξενία σε Server, Στατιστικά Google Analytics 4, Newsletter Campaigns, Πληρωμές με πιστωτικές κάρτες, και πολλά άλλα…!

1000€ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

MARIOZ eShop Standard

Κάντε δυναμική μετάβαση στο Online Retailing με μοχλό ανάπτυξης την MARIOZ.GR και MARIOZ eShop Standard

Ολοκληρωμένη Λύση ηλεκτρονικού εμπορίου

Κατακόρυφη αύξηση πωλήσεων και εσόδων

Ασφαλές περιβάλλον εκτέλεσης όλων των πληρωμών.

Γρήγορη & εύχρηστη πλατφόρμα διαχείρισης.

Γιατί MARIOZ eShop Standard;

Η έκδοση Standard σας παρέχει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που χρειάζεται η επιχείρησή σας για να ξεκινήσει τις ηλεκτρονικές πωλήσεις μέσα από μια εύχρηστη πλατφόρμα διαχείρισης υλικού.

 

1Template
Ένα πρωτότυπο theme. Σχεδιασμένο με βάση όλες τις UX best practices που βοηθά κάθε χρήστη να ολοκληρώσει εύκολα και άμεσα μια αγορά. Σύγχρονο & πρωτότυπο theme, πλήρως συμβατό με όλες τις κινητές συσκευές.

 

2Banners
Όλα τα διαθέσιμα templates, είναι σχεδιασμένα, ώστε στην αρχική σελίδα να μπορείτε να αναδείξετε την επιχείρησής σας.
Διαθέτουν χώρους για Banners & εικόνες ή φωτογραφίες, όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα και κατά προτεραιότητα οποιεσδήποτε προσφορές, εκπτώσεις & προωθητικές ενέργειες που θα βοηθήσουν τις πωλήσεις σας.

 

3Cart & Checkout
Εύχρηστη προεπισκόπηση καλαθιού, με περίληψη όλων των προϊόντων που επέλεξε ο χρήστης & εύκολη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, όπου μέσα σε λίγα κλικ ο πελάτης πραγματοποιεί την πληρωμή του και αγοράζει τα προϊόντα επιλογής του.

 

4Κινητές Συσκευές
Πλήρης συμβατότητα με κινητές συσκευές, δεδομένου ότι το 75% των χρηστών πλοηγείται και πραγματοποιεί αγορές μέσα από «έξυπνα» τηλέφωνα, tablets κλπ.

MARIOZ eShop Standard

Λειτουργίες ηλεκτρονικού καταστήματος – MARIOZ eShop Standard

Λίστα αποθήκευσης αγαπημένων προϊόντων

Real Time λειτουργία αναζήτησης προϊόντων

Banners, best sellers & προτεινόμενα προϊόντα

Υψηλού design επιλογές από διαθέσιμα themes

Φιλοξενία σε ταχύτατο server για 1 χρόνο

 

Δυναμική εμφάνιση λίστας προϊόντων με δυνατότητα γρήγορης αγοράς

 

Σελίδα προϊόντος με εμφάνιση περιγραφής, τιμής και τιμής προσφοράς, κατασκευαστή και σχετικών προϊόντων

 

Σελίδα προεπισκόπησης καλαθιού με δυνατότητα επεξεργασίας ποσοτήτων

 

Λειτουργία δημιουργίας προφίλ χρηστών/μελών

 

Στατικές σελίδες περιεχομένου

 

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής (Αντικαταβολή, Πληρωμή στο κατάστημα, Τραπεζική κατάθεση, PayPal, Πιστωτική κάρτα, Viva Wallet)

 

Λειτουργία αναζήτησης προϊόντων & Λίστα αποθήκευσης αγαπημένων προϊόντων

Πολλαπλοί τρόποι αποστολής (Σταθερή χρέωση αποστολής, Παραλαβή από το κατάστημα)

 

Αυτοματοποιημένες ενημερώσεις για την εξέλιξη της παραγγελίας μέσω email

 

Πλήρης διαχείριση back office του ηλεκτρονικού καταστήματος

 

GDPR Compliance

 

Accessibility friendly

 

Εκδοση σε μια Γλώσσα – Ελληνικά

 

Στατιστικά Google Analytics v4

Design της επιλογής σας MARIOZ eShop Standard

Το σχεδιαστικό τμήμα της MARIOZ.GR θα σας παρουσιάσει δύο (2) template/theme επιλογές, με βάση όλες τις βέλτιστες πρακτικές UX & UI από τα οποία θα επιλέξετε αυτό που σας αρέσει.

 

Κάθε σελίδα του template της έκδοσης STANDARD, είναι σχεδιασμένη ακολουθώντας τις σύγχρονες πρακτικές για την καλύτερη εμπειρία του υποψήφιου πελάτη σας.

 

Χρησιμοποιούνται κουμπιά & call to actions σε συγκεκριμένα σημεία κάθε σελίδας, με επιλεγμένους χρωματισμούς & γραμματοσειρές, προκειμένου να καθοδηγήσουν τον χρήστη στην ολοκλήρωση, εύκολα & άμεσα, οποιασδήποτε αγοράς αυξάνοντας τα έσοδα για την επιχείρησή σας και πάντα βελτιστοποιημένα ώστε να συνάδουν με την εταιρική σας ταυτότητα (business identity).

Ευχάριστη εμπειρία αγορών MARIOZ eShop Standard

Η Checkout page αποτελεί βασικό κομμάτι στο ταξίδι του καταναλωτή με το ποσοστό που εγκαταλείπει στο σημείο αυτό, όμως, να είναι σημαντικό.

 

Δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα που προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία στον επισκέπτη, ο οποίος μπορεί να κάνει τις αγορές του εύκολα από κάθε συσκευή βάσει των βέλτιστων πρακτικών UX design που εφαρμόζουμε.

 

Και φυσικά εργαζόμαστε προς κάθε κατεύθυνση, για να προσφέρουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Tαχύτατο MARIOZ eShop Standard

Τα eCommerce websites μας -βελτιστοποιημένα- με μόλις 3 δευτερόλεπτα φόρτωσης είναι κυρίαρχος λόγος να μας επιλέξετε για την ανάπτυξη και υλοποίηση του ηλεκτρονικού σας καταστήμτος.

 

Η ταχύτητα του e-shop σας είναι ιδιαίτερα σημαντική και γι’ αυτό φροντίζουμε ο χρήστης να έχει μια ευχάριστη εμπειρία με γρήγορη πλοήγηση στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Έτσι, θα θέλει να επιστρέψει σε εσάς και για τις επόμενες αγορές του.

Η μέθοδος της επιτυχίας του MARIOZ eShop Standard

Έρευνα Ανταγωνισμού

Ανταγωνισμός! Πρώτη μας προτεραιότητα η έρευνα του κλάδου και του είδους της επιχείρησης σας. Μελετούμε προσεκτικά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο χώρο σας, το ύφος στο οποίο κυμαίνονται οι αντίστοιχες ιστοσελίδες. Συγκεντρώνουμε όλα τα στατιστικά στοιχεία και ξεκινάμε τη ανάπτυξη & υλοποίηση.

Design & Development

Mε οδηγό πάντα τις ανάγκες σας, δημιουργούμε ιστοσελίδες με Custom Design! Παντρεύουμε την καλαισθησία με τις καινοτόμες τεχνολογίες δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά με προσοχή στις λεπτομέρειες, πετυχαίνοντας τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας.

Test & Δημοσίευση

Η ιστοσελίδα θα σας θα δημοσιευτεί/παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό εφόσον έχετε μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και αφού έχουμε προβεί σε όλες τις δοκιμές για τη σίγουρη και απροβλημάτιστη λειτουργία όλων των εργαλείων που διαθέτει.

Εχετε απορίες;

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το MARIOZ eShop Standard, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Καλέστε Τώρα!