info@marioz.gr | 2310512806

Μέθοδος κατασκευής ιστοσελίδων eshop – Ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας

Η Μέθοδος κατασκευής ιστοσελίδων eshop έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις τεχνολογίες διαδικτύου. Περιλαμβάνει όλες τις πτυχές που σχετίζονται με τον ιστότοπό σας και μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε ότι το τελικό προϊόν πληρεί τα υψηλότερα standards και πάνω από όλα ξεπερνά τις προσδοκίες σας!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Μέθοδος κατασκευής ιστοσελίδων eshop με υψηλά διεθνή στάνταρ

Μέθοδος κατασκευής ιστοσελίδων eshop

Ανάλυση απαιτήσεων

 

Το πρώτο βήμα στη Μέθοδος κατασκευής ιστοσελίδων eshop για εμάς είναι να αναλύσουμε τις απαιτήσεις της αγοράς και του στόχου σας. Ποιος θα επισκεφθεί τον ιστότοπό σας, ποιος θα είναι ο σκοπός της επίσκεψής του, ποιος είναι ο πρωταρχικός στόχος του ιστότοπού σας, πώς μπορεί ο οργανισμός σας να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες τους κ.λπ. Πολλές από αυτές τις ερωτήσεις αναλύονται για το στάδιο Ανάλυσης Αναγκών.

 

Εάν μας δοθεί πρόσβαση στα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπου, θα θέλαμε επίσης να αναλύσουμε τις τρέχουσες προβολές σελίδας, τον μέσο χρόνο χρήστη που δαπανάται στον ιστότοπο, τις κορυφαίες σελίδες προορισμού, τις υπάρχουσες βαθμολογίες μηχανών αναζήτησης, τα υπάρχοντα ποσοστά εγκατάλειψης και πολλούς παρόμοιους παράγοντες. Αναλύουμε το διαδικτυακό κοινό-στόχο σας και εκτιμούμε τη στρατηγική διαφοροποίησης για να προσελκύσουμε και να διατηρήσουμε τους επισκέπτες σας στο διαδίκτυο.

 

Ο ιστότοπός σας θα υποβληθεί επίσης σε εκτενή ανάλυση μηχανών αναζήτησης δύο φορές κατά τη διάρκεια του έργου μία φορά κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου και για άλλη μια φορά μετά την ανάπτυξη (Go Live phase) του ιστότοπού σας.

Μέθοδος κατασκευής ιστοσελίδων eshop

Διαμόρφωση ψηφιακής στρατηγικής

 

Με βάση την ανάλυση των αναγκών, η Μέθοδος κατασκευής ιστοσελίδων eshop προσδιορίζει τους παράγοντες που θα εξυπηρετούν καλύτερα τον ιστότοπό σας. Εξετάζουμε τις τάσεις της αγοράς για να διασφαλίσουμε ότι διαθέτετε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τα εξαρτήματα και τα στοιχεία. Αφιερώνουμε χρόνο να σκεφτούμε -out of the box- και να λάβουμε υπόψη περισσότερα από τις σημερινές επιχειρηματικές σας ανάγκες, έτσι ώστε ο ιστότοπός σας να μπορεί να καλύψει τυχόν μελλοντικές ανάγκες.

 

Ως μέρος αυτής της φάσης, οριστικοποιούμε επίσης τις κύριες και δευτερεύουσες λέξεις-κλειδιά ή φράσεις-κλειδιά για τον ιστότοπό σας. Αυτές οι κύριες και δευτερεύουσες λέξεις-κλειδιά ή φράσεις-κλειδιά χρησιμοποιούνται στη συνέχεια σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης του ιστότοπου.

Μέθοδος κατασκευής ιστοσελίδων eshop

Προσχέδιο της ιστοσελίδας

 

Στη Μέθοδος κατασκευής ιστοσελίδων eshop θεωρούμε ότι αυτό το στάδιο είναι ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες σε κάθε έργο. Στοχεύουμε σε κάθε πτυχή του σχεδιασμού για να διασφαλίσουμε ότι κάθε ένα στοιχείο, εξυπηρετεί μια συγκεκριμένη ανάγκη και ο ιστότοπος είναι άρτια σχεδιασμένος για να προσελκύει, να διατηρεί και να βελτιώνει την εμπειρία του τελικού χρήστη.

 

Θα αναπτύξουμε πέντε (5) προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, υψηλής ποιότητας πρότυπα σχεδίασης ιστοτόπων, ενσωματώνοντας τη στρατηγική μάρκετινγκ. Καταιγισμός ιδεών θα υπάρξει σε αυτήν τη διαδικασία, για να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο που να εξυπηρετεί όχι μόνο τις υπάρχουσες ανάγκες σας, αλλά και να είναι βιώσιμο για μελλοντική και μακροπρόθεσμη ανάπτυξη. Θα παρουσιάσουμε τα σχέδια που θα επικοινωνήσουν αποτελεσματικά την επωνυμία σας και την διαδικτυακή ταυτότητά σας στους καταναλωτές σας.

Μέθοδος κατασκευής ιστοσελίδων eshop

Ανάπτυξη Ιστού

 

Μόλις λάβουμε την αποδοχή της λεπτομερούς σχεδίασης, προχωράμε στη φάση ανάπτυξης του CMS. Πρωτεύουσες και δευτερεύουσες λέξεις-κλειδιά ή φράσεις-κλειδιά χρησιμοποιούνται σε όλη την ανάπτυξη (SEO).

 

H ιστοσελίδα καταρτίζεται σύμφωνα με τα πρότυπα W3C. Η έμπειρη ομάδα μας έχει σε βάθος κατανόηση των προτύπων W3C όπως CSS, XHTML κ.λπ.

 

Έπειτα, προχωράμε στη φάση Δοκιμών, όπου οι δυνατότητες του ιστότοπού σας και του Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου δοκιμάζονται αυστηρά.

 

Μόλις ολοκληρωθεί η προκαταρκτική δοκιμή, προχωράμε στη δοκιμή πολλαπλών προγραμμάτων περιήγησης, όπου ο ιστότοπός σας δοκιμάζεται σε όλα τα προγράμματα περιήγησης όπως τα Chrome, Opera, IE, Firefox & Safari κ.α.

Μέθοδος κατασκευής ιστοσελίδων eshop

Αξιολόγηση και τελειοποίηση

 

Μόλις ο ιστότοπος περάσει από την προκαταρκτική φάση δοκιμών, μπορούμε να σας παραδώσουμε τον ιστότοπο για δοκιμή αποδοχής. Μόλις λάβουμε την εγγραφή δοκιμής αποδοχής από εσάς και με βάση τα σχόλιά σας, θα πραγματοποιήσουμε τις απαραίτητες αλλαγές στον ιστότοπο.

 

Μόλις περατωθούν όλα σας τα σχόλια, θα προχωρήσουμε στη φάση δημοσίευσης και παράδοσης.

Μέθοδος κατασκευής ιστοσελίδων eshop

Παράδοση ιστότοπου

 

Μετά την έγκρισή σας, ο ιστότοπος θα γίνει ζωντανός/live. Ένα τελικό σύνολο δοκιμών πραγματοποιείται στον ζωντανό ιστότοπο για λόγους διασφάλισης ποιότητας. Στη συνέχεια σας εκπαιδεύουμε και σας παραδίδουμε τον έλεγχο του ιστότοπου σας.

Μέθοδος κατασκευής ιστοσελίδων eshop

Ευρετηρίαση μηχανών αναζήτησης

 

Μόλις ο ιστότοπός σας είναι ζωντανός/live, θα υποβάλουμε τον ιστότοπό σας στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης και καταλόγους για να ευρετηριάσουν τον νέο σας ιστότοπο στους διακομιστές τους.

 

O ιστότοπος σας θα αποκτήσει σύνδεση με τη λειτουργία Google Analytics & Google Search Console στις οποίες -επίσης- θα σας δωθεί πρόσβαση παρακολούθησης.

Μέθοδος κατασκευής ιστοσελίδων eshop

Ηλεκτρονικό μάρκετινγκ – Digital Marketing / SEO / SEM

 

Ο ιστότοπός σας θα είναι έτοιμος για τη μηχανή αναζήτησης κατά τη στιγμή της ανάπτυξης. Εγγυούμαστε σε όλους τους πελάτες μας κορυφαίες βαθμολογίες στο Google (SERP). Eιδικά για έναν ιστότοπο / eshop που κυκλοφόρησε πρόσφατα, θα έχουμε μια σαφή εικόνα της κατάταξης του στις μηχανές αναζήτησής μετά από τους πρώτους τρεις μήνες της εμφάνισής του.

 

Πραγματοποιούμε μια ολοκληρωμένη ανάλυση των αποτελεσμάτων  αναζήτησης για να αξιολογήσουμε περισσότερους από 100 παράγοντες που επηρεάζουν την κατάταξη ενός ιστότοπου στις μηχανές αναζήτησης. Σε αυτό το στάδιο, αναλύουμε διεξοδικά κάθε παράγοντα και προετοιμάζουμε μια ηλεκτρονική στρατηγική για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Αυτή είναι μια ξεχωριστή υπηρεσία. Μια τυπική στρατηγική SEO έχει διάρκεια τουλάχιστον 6 μήνες και ξεκινά άμεσα μετά την φάση δημοσίευσης.

ARE YOU READY TO START DOMINATING ONLINE?

Ζητήστε μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Θα θέλατε να μιλήσετε σε έναν από τους ειδικούς ψηφιακού επιχειρείν της MARIOZ.GR μέσω τηλεφώνου; Απλώς υποβάλετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.
Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε αν προτιμάτε στο:
(+30) 6945 049785

    Ονοματεπώνυμο*

    Email*

    Τηλέφωνο*

    Website

    Ενδιαφέρομαι για*

    Καλέστε με στις*

    Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

    ΔΩΡΕΑΝ! Πρακτικός Οδηγός Ηλεκτρονικού Επιχειρείν

    Ο eBusiness Πρακτικός Οδηγός Ψηφιακού Επιχειρείν δημιουργήθηκε για όλους εσάς που θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και δεν προλαβαίνετε τις εξελίξεις του διαδικτύου, τις σύγχρονες τάσεις του web design και του ψηφιακού marketing.

     

    Χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες παραθέτονται με απλό και κατανοητό τρόπο ώστε να διαφωτιστεί ο μπερδεμένος, δυσνόητος και τεράστιος όγκος πληροφοριών που λαμβάνετε καθημερινά.

     

    H ανάγνωση του Πρακτικού Οδηγού Ηλεκτρονικού Επιχειρείν θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την online εικόνα (web presence) της επιχείρησής σας, να εισάγετε δυναμικά το brand name σας στο χώρο του διαδικτύου και να κινηθείτε σε μια σταθερή τροχιά ανάπτυξης μεγιστοποιώντας την αγοραστική σας δύναμη.

    FREE DOWNLOAD (PDF)

    Σεμινάρια Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (e-Business)

    ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ