info@marioz.gr | 2310512806

Κατασκευή e-Shop Χονδρικής B2B
Κατασκευή e-Shop Χονδρικής Με διεθνή standards, CDN Φιλοξενία, 24/7 Υποστήριξη, Google Analytics, Newsletter, Γέφυρα σύνδεσης με αποθήκη (ERP), Πληρωμές με πιστωτικές κάρτες, Μαζική εισαγωγή προϊόντων και πολλά άλλα…!

Κατασκευή e-Shop Χονδρικής B2B

Κατασκευή e-Shop Χονδρικής Πώλησης B2B! Κάντε δυναμική μετάβαση στη Παγκόσμια Αγορά με μοχλό ανάπτυξης την MARIOZ.GR

Responsive Design

Σχεδιασμός & design υψηλής ποιότητας και αισθητικής. E-shops τα οποία προσαρμόζονται και προβάλονται άριστα σε όλες τις σύγχρονες συσκευές όπως tablet, smartphones & smart TV's.

Βελτιστοποίηση SEO

Βελτιστοποίηση όλων των περιεχομένων (γραφικά - κείμενα - multimedia) του e-shop σας. Παρέχονται συγκεκριμένες οδηγίες On-Page SEO + Google Analytics + Google PageSpeed

Εύχρηστη Διαχείριση

Εύκολο και ευέλικτο ως προς τις δυνατότητες του σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, στο οποίο σας εκπαιδεύουμε και αναλαμβάνετε την ανανέωση των προϊόντων του e-shop σας!

Ασφάλεια & Support

Υψηλού επιπέδου TFA ασφάλεια και μηδενικά τρωτά σημεία από κακόβουλες ενέργειες. Συνεχής τεχνική υποστήριξη 24/7/365 για την άρτια λειτουργία του e-shop και των email σας.

Συνδεθείτε με τους πελάτες σας

Διαθέτουμε τεχνογνωσία και πείρα που μας επιτρέπουν να αναπτύσσουμε κάθε διαδικτυακή σας επιθυμία. H Κατασκευή e-Shop Χονδρικής που έχουμε υλοποιήσει σε Ελλάδα και εξωτερικό, με πελάτες από όλο το κόσμο επιβεβαιώνουν τις δυνατότητες των ανθρώπων της MARIOZ.GR στην Κατασκευή e-Shop Χονδρικής.

Εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους για τη σχεδίαση, Κατασκευή e-Shop Χονδρικής και μετέπειτα προώθηση του με σκοπό να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε διεθνές επίπεδο! Στοχεύουμε ψηλά για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα γι’ αυτό σας καλούμε να αναπτύξετε μαζί μας τις μεγάλες φιλοδοξίες που έχετε μεταφέροντας online την επιχείρηση σας.

Κατασκευή e-Shop Χονδρικής
Κατασκευή e-Shop Χονδρικής

Κατασκευή e-Shop Χονδρικής υψηλής ταχύτητας

Κατασκευή e-Shop Χονδρικής με λειτουργία Cashing + CDN, δηλαδή η αποθήκευση σελίδων σε προσωρινή μνήμη, συμβάλλει στην ταχύτατη φόρτωση της ιστοσελίδας e-shop σας. Αυτή η τακτική είναι απαραίτητη για την ευνοϊκή μεταχείριση του E-Shop σας, από την Google, η οποία, καταχωρεί σε μειονεκτικές θέσεις, στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησής της, τις ιστοσελίδες με αργή ταχύτητα φόρτωσης. Επιπλέον, μια αργή ταχύτητα φόρτωσης, επηρεάζει και την απόδοση, των όποιων διαφημίσεων Google Ads + Social Media Ads, που χρησιμοποιούμε για την προώθηση του e-shop σας.

Απεριόριστα προϊόντα & Φίλτρα Αναζήτησης

Καταχωρίστε και επεξεργαστείτε όσα προϊόντα έχετε, για όλες τις κατηγορίες σας, απεριόριστα. Ανεβάστε κύρια φωτογραφία και επιπλέον δευτερεύουσες φωτογραφίες. Εισάγετε τιμή πώλησης, με ή χωρίς ΦΠΑ, και τιμές χονδρικής. Η Κατασκευή e-Shop Χονδρικής απαιτεί φίλτρα αναζήτησης τα οποία κατασκευάζονται από τα ειδικά χαρακηριστικά.

  • Χρώμα – Μέγεθος, για προϊόντα ένδυσης/υπόδησης.
  • Τεχνικά Χαρακτηριστικά, Watt, Volt, BTUs, RAM, για συσκευές.
  • Εύρος Τιμών, από Χ ως Υ ευρώ.
  • Προσθήκη Απεριόριστων Φίλτρων, για όλες τις κατηγορίες προϊόντων.
Κατασκευή e-Shop Χονδρικής
Κατασκευή e-Shop Χονδρικής

Δυνατότητα πρόσθεσης B2C e-Shop για πελάτες λιανικής

Στους Β2C πελάτες σας λιανικής πώλησης, προσφέρετε ξεχωριστές τιμές. Σε δεύτερο χρόνο -εφόσον το επιθυμείτε-μπορεί να προστεθεί μηχανισμός για επιπλέον προβολή τιμών λιανικής πώλησης στους πελάτες σας.

Περιοχή Πελατών

  • Ορίστε συγκεκριμένες σελίδες πελατών, όπου οι πελάτες σας έχουν ξεχωριστές τιμές, αρχείο παραγγελιών, λίστες με αγαπημένα κ.α.

Ειδικές Τιμές

  • Προβάλετε εκπτωτικές τιμές ΜΟΝΟ για τους πελάτες λιανικής, ή προβάλλετε εκπτωτικές τιμές Λιανικής δημόσια για όλους, και εκπτωτικές τιμές Χονδρικής για τους εξουσιοδοτημένους πελάτες σας.

Αυτοματοποίηση κόστους & voucher ταχυμεταφορικής

Αυτοματοπόιηση του κόστους μεταφορικών κατά την αγορά με έλεγχο βάρους, μεγέθους και δυσπρόσιτων περιοχών.

Δυνατότητα σύνδεσης με τα Business Tools των μεγαλύτερων εταιρειών courier στην Ελλάδα και αυτοματοποιημένης δημιουργίας voucher αποστολής μιας παραγγελίας από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, προσφέροντας ακόμα δυνατότητα online παρακολούθησης της εξέλιξης της παραγγελία.

Εκμηδενίζονται έτσι οι τηλεφωνικές επικοινωνίες και ισχυροποιείται η αξιοπιστία του ηλεκτρονικού καταστήματος!

Κατασκευή e-Shop Χονδρικής
Κατασκευή e-Shop Χονδρικής

Κατασκευή e-Shop Χονδρικής με Πληρωμές Πιστωτικής & Χρεωστικής κάρτας

Σαν e-POS / Virtual POS, λάβετε πληρωμές με όλες τις κάρτες.

Στην MARIOZ.GR διαμορφώνουμε το ιδανικό πλαίσιο για πληρωμές μέσω PayPal, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Viva Payments, Paysafecard, Skrill, Stripe, Apple Pay κ.α. εξασφαλίζοντας τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ειδικές πληρωμές

  • Online Φόρμα Πληρωμών για Ειδική Πληρωμή, όπως πχ Προκαταβολή παραγγελίας, Δόση ή και Εξόφληση. Υπάρχει και η δυνατότητα Δόσεων.

Κατασκευή e-Shop Χονδρικής με Σύνδεση αποθήκης ERP – CRM

Κατασκευή e-Shop Χονδρικής με Αυτόματη ενημέρωση τιμών και διαθεσιμότητας.
Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής πώλησης B2B διασυνδέεται με το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης ή το ERP σας πετυχαίνοντας την καταχώριση των προϊόντων και των στοιχείων απόδειξης ή τιμολογίου μόνο σε ένα σύστημα, καθώς και την αυτόματη ενημέρωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων και τιμών ακόμα και για προϊόντα που πωλούνται από το φυσικό κατάστημα ή τηλεφωνικά.
Κατασκευή e-Shop Χονδρικής
Κατασκευή e-Shop Χονδρικής

Είμαστε ο συνεργάτης σας σε κάθε βήμα της ανάπτυξη σας

Η συνεργασία μας δεν τελειώνει μόλις ολοκληρώσουμε την Κατασκευή e-Shop Χονδρικής B2B. Παραμένουμε δίπλα σας, παρέχοντας εκπαίδευση και άμεση τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε. Δεν ασχολούμαστε αποκλειστικά με τη κατασκευή ιστοσελίδων. Παρέχουμε μία πλήρη γκάμα interactive marketing λύσεων για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί η παρουσία στα στο internet. Σας ενημερώνουμε διαρκώς σχετικά με νέες δυνατότητες και σας προτείνουμε τον καταλληλότερο τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας (Διαφήμιση Google, SEO Optimization, Social Media Marketing κ.α.), ώστε η επένδυση σας να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Η μέθοδος της επιτυχίας μας

Έρευνα Ανταγωνισμού

Ανταγωνισμός! Πρώτη μας προτεραιότητα η έρευνα του κλάδου και του είδους της επιχείρησης σας. Μελετούμε προσεκτικά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο χώρο σας, το ύφος στο οποίο κυμαίνονται οι αντίστοιχες ιστοσελίδες. Συγκεντρώνουμε όλα τα στατιστικά στοιχεία και ξεκινάμε τη ανάπτυξη & υλοποίηση.

Design & Development

Mε οδηγό πάντα τις ανάγκες σας, δημιουργούμε ιστοσελίδες με Custom Design! Παντρεύουμε την καλαισθησία με τις καινοτόμες τεχνολογίες δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά με προσοχή στις λεπτομέρειες, πετυχαίνοντας τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας.

Test & Δημοσίευση

Η ιστοσελίδα θα σας θα δημοσιευτεί/παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό εφόσον έχετε μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και αφού έχουμε προβεί σε όλες τις δοκιμές για τη σίγουρη και απροβλημάτιστη λειτουργία όλων των εργαλείων που διαθέτει.

Διαφήμιση & Προώθηση

Οι τρόποι για να πετύχετε την ιδανική προώθηση της ιστοσελίδας που διαθέτετε, δεν είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό! Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι όλοι γνωρίζουν να τους εφαρμόζουν! Οι ευχαριστημένοι πελάτες της MARIOZ.GR αποδεικνύουν ότι είμαστε από αυτούς… που γνωρίζουν άριστα την προώθηση ιστοσελίδων, εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους για την βελτιστοποίηση της!

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ. ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ!