info@marioz.gr | 2310512806

Διαφήμιση Google Ads (πρώην AdWords)

Στοχευμένη διαφήμιση με άμεσα αποτελέσματα!

Hμερήσια Budget

Με το adwords μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο προβολής διαφημίσεών που ικανοποιούν καλύτερα τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Σύμφωνα με το Google Barometer το 62% των χρηστών χρησιμοποιούν τη Google για έρευνα αγοράς.

Ερευνα Keywords

Έρευνα - Βελτιστοποίηση - Εκτέλεση. Πραγματοποίηση ενδελεχούς έρευνας για το κλάδο και ανταγωνισμό της εταιρίας σας, των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρετε για την έρευση των αποδοτικότερων λέξεων κλειδιών.

Pay Per Click

Είναι μετρήσιμο και οικονομικό. Με την υπηρεσία Google AdWords χρεώνεστε μόνο για τους χρήστες που θα κάνουν κλικ στη διαφήμιση σας (Pay Per Click) και θα γνωρίσουν μέσα από το website σας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Αποτελέσματα

Καθημερινή παρακολούθηση της πορείας των διαφημίσεων, πραγματοποίηση αλλαγών και συνεχής βελτίωση της απόδοσης της. Στην MARIOZ.GR, αφήνουμε τα νούμερα να μιλήσουν για τις αποδόσεις των διαφημίσεών μας.

Γιατί να διαφημιστείτε στην Google;

H Google κατέχει το μεγαλύτερο Search engine, αλλά και Online Display Advertising Network στον κόσμο. Μέσω των διαφημίσεων στην Google θα σας γνωρίσει νέο ευρύ κοινό.

Μπορείτε άμεσα να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της σελίδας σας, με την έναρξη των διαφημίσεών σας

Μπορείτε να στοχεύσετε συγκεκριμένα αυτούς που αναζητούν τα δικά σας προϊόντα ή υπηρεσίες

Μπορείτε να πετύχετε ένα υψηλό ROI και με τα χρήματα που θα επενδύσετε στις διαφημίσεις σας να αποκτήσετε πολλαπλάσια έσοδα!

Διαφήμιση Google Ads (πρώην AdWords)
Διαφήμιση Google Ads (πρώην AdWords)

Γεωγραφική στόχευση

Είτε πρόκειται για επιχείρηση τοπικού χαρακτήρα είτε online επιχείρησης, με το adwords μπορείτε να βρείτε πελάτες που ανταποκρίνονται στα όρια της επιχείρησής σας.

Μπορείτε να oρίσετε σε ποιά Χώρα, Γλώσσα, Πόλη και Περιοχή θα βλέπουν τις διαφημίσεις σας, δημιουργώντας ένα στοχευμένο κανάλι διαφήμισης.

Αναλαμβάνουμε τη συγγραφή ελκυστικών διαφημιστικών μηνυμάτων με πλήρη εκμετάλλευση των επεκτάσεων που προσφέρει το Google AdWords.

Διαφήμιση στο Δίκτυο Προβολής Google (GDN)

Μπορείτε να εμφανίσετε τις διαφημίσεις σας με μορφή κειμένου ή εικόνας σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών της google όπως portal, forums και blogs.

Με το GDN, μπορείτε να:

  • στοχεύσετε τις διαφημίσεις σας σε συγκεκριμένα site
  • προσεγγίσετε χρήστες με βάση τα δημογραφικά τους στοιχεία (φύλο, ηλικία)
  • προβάλετε τις διαφημίσεις σας σε χρήστες με βάση τα ενδιαφέροντά τους
  • εμφανίζετε τις διαφημίσεις σας σε χρήστες με βάση το email τους
  • να προσεγγίσετε ξανά τους χρήστες που επισκέφθηκαν το website σας, αλλά δεν ολοκλήρωσαν κάποια ουσιαστική ενέργεια όπως αγορά ή επικοινωνία
Διαφήμιση Google Ads (πρώην AdWords)
Διαφήμιση Google Ads (πρώην AdWords)

Είμαστε ο συνεργάτης σας σε κάθε βήμα της ανάπτυξη σας

Η συνεργασία μας δεν τελειώνει μόλις παραδώσουμε την ιστοσελίδα σας. Παραμένουμε δίπλα σας, παρέχοντας εκπαίδευση και άμεση τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε. Δεν ασχολούμαστε αποκλειστικά με τη κατασκευή ιστοσελίδων. Παρέχουμε μία πλήρη γκάμα interactive marketing λύσεων για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί η παρουσία στα στο internet. Σας ενημερώνουμε διαρκώς σχετικά με νέες δυνατότητες και σας προτείνουμε τον καταλληλότερο τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας (Διαφήμιση Google, SEO Optimization, Social Media Marketing κ.α.), ώστε η επένδυση σας να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Η μέθοδος της επιτυχίας μας

Έρευνα Ανταγωνισμού

Ανταγωνισμός! Πρώτη μας προτεραιότητα η έρευνα του κλάδου και του είδους της επιχείρησης σας. Μελετούμε προσεκτικά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο χώρο σας, το ύφος στο οποίο κυμαίνονται οι αντίστοιχες ιστοσελίδες. Συγκεντρώνουμε όλα τα στατιστικά στοιχεία και ξεκινάμε τη ανάπτυξη & υλοποίηση.

Design & Development

Mε οδηγό πάντα τις ανάγκες σας, δημιουργούμε ιστοσελίδες με Custom Design! Παντρεύουμε την καλαισθησία με τις καινοτόμες τεχνολογίες δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά με προσοχή στις λεπτομέρειες, πετυχαίνοντας τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας.

Test & Δημοσίευση

Η ιστοσελίδα θα σας θα δημοσιευτεί/παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό εφόσον έχετε μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και αφού έχουμε προβεί σε όλες τις δοκιμές για τη σίγουρη και απροβλημάτιστη λειτουργία όλων των εργαλείων που διαθέτει.

Διαφήμιση & Προώθηση

Οι τρόποι για να πετύχετε την ιδανική προώθηση της ιστοσελίδας που διαθέτετε, δεν είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό! Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι όλοι γνωρίζουν να τους εφαρμόζουν! Οι ευχαριστημένοι πελάτες της MARIOZ.GR αποδεικνύουν ότι είμαστε από αυτούς… που γνωρίζουν άριστα την προώθηση ιστοσελίδων, εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους για την βελτιστοποίηση της!

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ. ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ!