Εμφάνιση στη 1η Σελίδα

Βελτιστοποιούμε το τοπικό (local) SΕ0 της ιστοσελίδας σας, για να βγείτε πρώτοι στις μηχανές αναζήτησης, να πλημμυρίσετε από επισκέψεις, να βρείτε νέους πελάτες σε νέες αγορές και να αυξήσετε κατακόρυφα τις πωλήσεις σας! ...

1)'Ολο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν στο Internet ώστε να βρουν επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά τους

Έρευνες έχουν δείξει ότι πάνω από το 60% των αναζητήσεων σχετίζονται με τοπικές αναζητήσεις. Δηλαδή με εν δυνάμει πελάτες, οι οποίοι χρησιμοποιούν, τις μηχανές αναζήτησης για να βρουν και να μισθώσουν προϊόντα και υπηρεσίες από επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά τους.

2) Ο αριθμός των αναζητήσεων τα τελευταία χρόνια 7 χρόνια σε τοπικό επίπεδο έχει αυξηθεί πάνω από 50%

Αυτό σημαίνει ότι οι αναζητήσεις σε τοπικό επίπεδο τα τελευταία 7 χρόνια έχουν αυξηθεί πάνω από το μισό. Καθημερινά ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν πληροφορίες για τοπικές επιχειρήσεις μέσα από τις μηχανές αναζήτησης. Η πιο σημαντική εξ αυτών είναι η Google η οποία κρατάει και την μερίδα του λέοντος στο Ελληνικό Internet, κατέχοντας πλέον, το 97% των αναζητήσεων.

3) Η προώθηση Ιστοσελίδων με τεχνικές τοπικού (LOCAL) SEO προωθεί την ιστοσελίδα σας στα τοπικά αποτελέσματα, στοχευμένα και με ακρίβεια

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να πουλήσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας από τη στιγμή που κάποιος σας παίρνει τηλέφωνο ζητώντας σας πληροφορίες για αυτά.

 
 

Αρπάξτε την νέα επιχειρηματική ευκαιρία...επικοινωνήστε μαζί μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Οι σύμβουλοι μας έρχονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο χώρο σας, ώστε να σας ενημερώσουν για τις σύγχρονες τεχνολογίες του internet και το πως θα τις εκμεταλευτείτε ώστε να προσελκύσετε και να αυξήσετε το πελατολόγιο σας.
CALL NOW!!!