info@marioz.gr | 2310512806

Τα δεδομένα δεν κοιμούνται ποτέ [infographic]

MARIOZ.GR - Κατασκευή Eshop > Νέα & Άρθρα  > Infographic  > Τα δεδομένα δεν κοιμούνται ποτέ [infographic]
Τα δεδομένα δεν κοιμούνται ποτέ [infographic]

Τα δεδομένα δεν κοιμούνται ποτέ [infographic]

Τι συμβαίνει στο Διαδίκτυο κάθε λεπτό | Τα δεδομένα δεν κοιμούνται ποτέ

 

Data Never Sleeps 10.0 / Τα δεδομένα δεν κοιμούνται ποτέ

 

Η ομάδα από το Domo  δημοσίευσε την ετήσια  επισκόπηση «Data Never Sleeps» , η οποία εξετάζει ακριβώς πόση δραστηριότητα συμβαίνει στο διαδίκτυο κάθε λεπτό.

 

Φέτος είναι η δέκατη επέτειος της έκθεσης, έκδοση 10.0

 

Ρίξτε μια ματιά στην πιο πρόσφατη απεικόνιση «Data Never Sleeps / Τα δεδομένα δεν κοιμούνται ποτέ» παρακάτω – είναι συγκλονιστική.

O John Mellor. Διευθύνων Σύμβουλος της Domo, σημειώνει:

Με τα χρόνια, το Data Never Sleeps συνεχίζει να δείχνει πώς οι άνθρωποι προσαρμόζονται γρήγορα και αξιοποιούν τον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο των ψηφιακών πλατφορμών, εφαρμογών και εργαλείων. Κάθε κλικ, ανάρτηση, σάρωση και κοινή χρήση συμβάλλει στον τεράστιο όγκο δεδομένων που δημιουργείται και δεν είναι μυστικό ότι αυτή η επιτάχυνση δεδομένων δεν επιβραδύνεται.

Μερικά σημαντικά στοιχεία από το “Data Never Sleeps 10.0” είναι:

 

Συνδέοντας τον κόσμο: Την τελευταία δεκαετία, η συχνότητα της ψηφιακής σύνδεσης έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Οι χρήστες του Instagram έφτασαν από τη δημοσίευση 3.600 φωτογραφιών ανά λεπτό σε σχεδόν 66.000 σήμερα (αύξηση 1700% από το DNS 1.0). Οι χρήστες του Zoom καταγράφουν 104.000 ώρες, οι χρήστες του Tinder σαρώνουν 1,1 εκατομμύρια φορές (αύξηση 164% από το DNS 2.0) και οι ιδιοκτήτες smartphone στέλνουν τριπλάσια (16 εκατομμύρια) μηνύματα σήμερα από ό,τι το 2016 (DNS 4.0).

 

Δεν κερδίζουν όλοι: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κόσμος είναι πιο ψηφιακός, αλλά όλες οι πλατφόρμες βλέπουν τα πάνω και τα κάτω τους. Αν και οι αναρτήσεις στο Twitter έχουν αυξηθεί σχεδόν 3 φορές από την εναρκτήρια παρουσίαση του Data Never Sleeps (2013), η πλατφόρμα έχει πράγματι σημείωσε μείωση 40% στις αναρτήσεις χρηστών από έτος σε έτος. Το DNS 9.0 έδειξε 575.000 δημοσιεύσεις ανά λεπτό, ενώ σήμερα, το Twitter έχει μόλις πάνω από 347.000. Το email έχει σημειώσει μια σχετικά μέτρια αύξηση 13% στα μηνύματα που αποστέλλονται τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ άλλες πλατφόρμες επικοινωνίας έχουν αυξημένη χρήση κατά εκατοντάδες ποσοστιαίες μονάδες.

 

Ψηφιακά δολάρια: Συνεχίζεται η τάση για βολικές αγορές και δαπάνες. Κάθε λεπτό, οι αγοραστές ξοδεύουν 443.000 δολάρια στο Amazon, οι αγοραστές κρυπτονομισμάτων αγοράζουν το ισοδύναμο των 90,2 εκατομμυρίων δολαρίων σε κρυπτονομίσματα και οι επισκέπτες διαδικτυακών εκδηλώσεων ξοδεύουν 12.938 δολάρια για αγορές εισιτηρίων. Οι χρήστες του Venmo στέλνουν τώρα πληρωμές αξίας 437.595 $ κάθε λεπτό (αύξηση άνω του 750% από το DNS 5.0)

Τα δεδομένα δεν κοιμούνται ποτέ [infographic]