info@marioz.gr | 2310512806

eCOMMERCE SUMMER SALE: eShop με κέρδος έως και 50%

MARIOZ.GR - Κατασκευή Ιστοσελίδων και Eshop > Νέα & Άρθρα  > eCommerce  > eCOMMERCE SUMMER SALE: eShop με κέρδος έως και 50%
eCOMMERCE SUMMER SALE: eShop με κέρδος έως και 50%

eCOMMERCE SUMMER SALE: eShop με κέρδος έως και 50%

Δεν έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop)? Δεν έχετε ψηφιακή παρουσία (web presence)? Για εσάς αυτό το καλοκαίρι έχουμε τη μεγαλύτερη προσφορά δημιουργίας του eshop σας με έκπτωση eCOMMERCE SUMMER SALE που αγγίζει το 50%

 

Μη ξεχνάτε ότι τα τελευταία 2 χρόνια η επιδημία του Covid-19 κατέδειξε πόσο σημαντικό είναι η επιχείρησή σας να διαθέτει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της online στους καταναλωτές!

 

Μην το καθυστερείτε άλλο! Δημιουργήστε το eShop των ονείρων σας με σύμμαχο τη MARIOZ.GR και eCOMMERCE SUMMER SALE  έκπτωση έως και 50%

Γιατί να αποκτήσετε eshop με έκπτωση eCOMMERCE SUMMER SALE από τη MARIOZ.GR;

Αύξηση έως και 150% σε πωλήσεις

Σύμφωνα με τη GR.EC.A: Ο τζίρος των ηλεκτρονικών καταστημάτων εξαπλασιάστηκε από τον Μάρτιο του 2020.

Αύξηση έως και 171% εβδομαδιαίως, σε σχέση με την ίδια εβδομάδα του 2019, παρατηρήθηκε στην καταναλωτική δαπάνη προϊόντων σε ηλεκτρονικά καταστήματα από Έλληνες τον Απρίλιο, δημιουργώντας νέο ρεκόρ μετά τον Μάρτιο που ξεκίνησε η περίοδος της καραντίνας. Αξιολογώντας την μεταβολή της online δαπάνης από τις πρώτες 9 εβδομάδες του έτους (προ COVID-19).

Γρήγορη δημιουργία & Άμεση παράδοση

Με τη λήξη της υλοποίησης σας παραδίδουμε ένα πλήρως λειτουργικό eShop.

Όλες οι δυνατότητες που χρειάζεστε είναι εγκατεστημένες και δοκιμασμένες σε πραγματικό χρόνο. Παρέχουμε μαζική εισαγωγή των προϊόντων σας από το ERP σας για ακόμη πιο γρήγορο αποτέλεσμα. Στη προσφορά μας περιλαμβάνεται και η εκπαίδευση σας -από μέρους μας- στη διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Ολοκληρωμένη διαχείριση

Ανέβαστε τα προϊόντα σας, παρακολουθήστε τις παραγγελίες σας, όριστε τα μεταφορικά όπως εσείς θέλετε και ξεκινήστε να δέχεστε εύκολα πληρωμές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, μέσω σύνδεσης με την τράπεζά της επιλογής ας ή τη Viva Wallet.

Εύκολο και ευέλικτο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, στο οποίο σας εκπαιδεύουμε και αναλαμβάνετε την ανανέωση των προϊόντων του e-shop σας!

B2B e-Shop για πελάτες χονδρικής

Στους Β2Β πελάτες σας, προσφέρετε ξεχωριστές τιμές.

Περιοχή Πελατών

  • Ορίστε συγκεκριμένες σελίδες πελατών, όπου οι πελάτες σας έχουν ξεχωριστές τιμές, αρχείο παραγγελιών, λίστες με αγαπημένα κ.α.

Ειδικές Τιμές

  • Προβάλετε τιμές ΜΟΝΟ για τους συνδεδεμένους πελάτες, ή προβάλλετε τιμές Λιανικής δημόσια για όλους, και τιμές Χονδρικής για τους συνδεδεμένους πελάτες σας.

Ασφάλεια & Support

Υψηλού επιπέδου TFA ασφάλεια και μηδενικά τρωτά σημεία από κακόβουλες ενέργειες. Συνεχής τεχνική υποστήριξη 24/7/365 για την άρτια λειτουργία του e-shop και των email σας.

Προώθηση σε Facebook, Instagram, TikTok και Google

Είτε έχετε μια ιστοσελίδα, είτε ένα eshop, τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένα σημαντικό μέσο για να έρθετε πιο κοντά στο κοινό σας και να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για τις προτιμήσεις του, να λύσετε πιθανές απορίες, αλλά και για να τους εξυπηρετήσετε σε οτιδήποτε χρειάζεται σε πιο άμεσο και προσωπικό επίπεδο.

Ο σωστός προγραμματισμός, η θεματολογία του περιεχομένου, αλλά και η σωστή διαφήμιση και προώθηση αποτελούν τις κύριες ενέργειες οποιουδήποτε δραστηριοποιείται στα social media. Στη MARIOZ.GR αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε μια σωστή παρουσία της εταιρείας σας στα κοινωνικά δίκτυα έτσι ώστε να παρέχετε τις σωστές πληροφορίες στο κοινό που σας ψάχνει.

Είμαστε ο συνεργάτης σας σε κάθε βήμα της ανάπτυξη σας

Η συνεργασία μας δεν τελειώνει μόλις παραδώσουμε την ιστοσελίδα σας. Παραμένουμε δίπλα σας, παρέχοντας εκπαίδευση και άμεση τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Δεν ασχολούμαστε αποκλειστικά με τη κατασκευή ιστοσελίδων. Παρέχουμε μία πλήρη γκάμα interactive marketing λύσεων για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί η παρουσία στα στο internet. Σας ενημερώνουμε διαρκώς σχετικά με νέες δυνατότητες και σας προτείνουμε τον καταλληλότερο τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας (Διαφήμιση Google, SEO Optimization, Social Media Marketing κ.α.), ώστε η επένδυση σας να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία.