info@marioz.gr | 2310512806

Παγκόσμια προβολή με Google Market Finder

MARIOZ.GR - Κατασκευή Eshop > Νέα & Άρθρα  > Digital Marketing  > Παγκόσμια προβολή με Google Market Finder
Παγκόσμια προβολή με Google Market Finder

Παγκόσμια προβολή με Google Market Finder

Google Market Finder: Αναπτυχτείτε επιχειρηματικά σε όλο τον κόσμο!

Προσφέρετε τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας σε νέους πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Η Google ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του Google Market Finder στην Ελλάδα – ενός εργαλείου, που βοηθά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να εντοπίσουν νέους πελάτες, να υλοποιήσουν επιτυχημένα πλάνα ανάπτυξης και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους στο εξωτερικό.

 

Το παγκόσμιο ηλεκτρονικό εμπόριο προσφέρει πολλές ευκαιρίες στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, όμως σύμφωνα με στοιχεία του ΟΟΣΑ, μόνο το 10% των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων δραστηριοποιείται εκτός Ελλάδος. Ένα πραγματικά μικρό ποσοστό, ιδιαίτερα αν συγκριθεί με τον μέσο όρο της Ε.Ε. Σύμφωνα με τον ίδιο οργανισμό, δύο από τους λόγους που αποτελούν εμπόδια για την δραστηριοποίηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων εκτός Ελλάδος είναι 1) η έλλειψη ψηφιακών δεξιοτήτων και 2) η δυσκολία διαχείρισης τεχνολογικών εργαλείων.

 

Η Μαρία Φουντά, Διευθύντρια Marketing της Google για την Ελλάδα, την Ουκρανία και τη Ρουμανία, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε χαρούμενοι που σήμερα κάνουμε ένα βήμα για να βοηθήσουμε τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν διεθνώς, μέσω του εργαλείου Market Finder. Το εργαλείο αυτό προσφέρει δωρεάν οδηγούς, βίντεο και πληροφορίες, κάνοντας, όσο γίνεται πιο εύκολα τα πρώτα βήματα των επιχειρήσεων στις διεθνείς αγορές και τις εξαγωγές.»

Παγκόσμια προβολή με Google Market Finder

Το Google Market Finder λειτουργεί ως εξής:

 

Βήμα 1: Δημιουργούμε το παγκόσμιο επιχειρηματικό σας σχέδιο, χρησιμοποιώντας λεπτομερή insights αγοράς. Με ποιους τρόπους χρησιμοποιούν το διαδίκτυο οι δυνητικοί σας πελάτες; Ποιο είναι το διαθέσιμο εισόδημά τους; Σας προτείνουμε την καλύτερη αγορά για την επιχείρησή σας και σας δίνουμε όλα τα insights που χρειάζεστε, προκειμένου να πραγματοποιήσετε έρευνα για την επόμενη παγκόσμια αγορά όπου θα δραστηριοποιηθείτε.

 

Βήμα 2: Αφού αποφασίσετε ποια θα είναι η επόμενη αγορά στην οποία θα δραστηριοποιηθείτε, χρησιμοποιούμε τα εργαλεία, τους οδηγούς και τους πόρους μας, για να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα της διαδρομής σας στη νέα αυτή αγορά. Θα σας βοηθήσουμε να πλοηγηθείτε σε τομείς όπως η τοπική προσαρμογή, οι διεθνείς πληρωμές και η εφοδιαστική αλυσίδα.

 

Βήμα 3: Όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια αγορά χρειάζονται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μάρκετινγκ. Ποια είναι η καλύτερη γλώσσα για τις διαφημίσεις σας; Ποιες συσκευές χρησιμοποιούν οι πελάτες σας και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να τους προσεγγίσετε; Σας παρέχουμε δεδομένα Google Market Finder και insights για πελάτες, για να σας βοηθήσουμε να λάβετε αποφάσεις σχετικά με το μάρκετινγκ. Επίσης, σας προτείνουμε τα καλύτερα εργαλεία Google Market Finder, έτσι ώστε να αξιοποιήσετε στην πράξη όλα τα παραπάνω.

Θέλετε να προωθήσετε τα προϊόντα σας παγκοσμίως;

Για την παγκόσμια προώθηση των προϊόντων σας, το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να
επικοινωνήσετε μαζί μας! Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!

6945.049785

Sharing is Caring!