info@marioz.gr | 2310512806

1ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης

MARIOZ.GR - Κατασκευή Ιστοσελίδων και Eshop > Νέα & Άρθρα  > Έργα  > 1ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης

Το 1ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης είναι γεγονός!

 

1ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης: περισσότεροι από 20 καταξιωμένοι και ανερχόμενοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Θέατρο, standupcomedy, improvcomedy, χορός, θέατρο σκιών, μουσική κωμωδία, μαγικά, λογοπαίγνια και ομιλίες, στη γιορτή γέλιου που θα πραγματοποιηθεί από 18, 19 και 20 Μαΐου  2018 υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και τη στήριξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

 

Το Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης επιστρέφει και φέτος για να μας κάνει να γελάσουμε μέχρι δακρύων! Αναμενόμενο για αυτό το καλοκαίρι στην όμορφη πόλη μας, το Φεστιβάλ Κωμωδίας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αναγνωρίσιμα φεστιβάλ στην Ελλάδα.

Από τους θρύλους της κωμωδίας μέχρι τους νεότερους και πιο ανερχόμενους κωμικούς, το Φεστιβάλ Κωμωδίας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να δούμε ταλέντα από κοντά και να γελάσουμε με την ψυχή μας.

Φέτος, το φεστιβάλ φιλοξενεί μερικούς από τους καλύτερους κωμικούς της χώρας μας. Με την κωμωδία τους και τον αυθεντικό τρόπο παρουσίασης τους, αυτοί οι κωμικοί θα μας προσφέρουν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη γέλιο και καλή διάθεση.

 

Στόχος της διοργάνωσης είναι να δημιουργηθεί ένα δίκτυο δράσεων και ένα σημείο συνάντησης καλλιτεχνών και ομάδων που θα παρουσιάσουν παραστάσεις και θεάματα από όλο το φάσμα της κωμωδίας και παράλληλα θα αποτελέσουν μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας για το κοινό της Θεσσαλονίκης.

 

Με μεγάλη μας χαρά στη MARIOZ.GR αναλάβαμε τη διαδικτυακή προβολή του Φεστιβάλ σχεδιάζοντας και δημιουργώντας την ιστοσελίδα του event και της παρουσίασης των καλλιτεχνών που θα το πλαισιώσουν.

1ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης
1ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης